Abba museum

ABBA The Museum

Kävele sisään museoon – tanssi ulos. ABBA The Museum on elämys, vaikka ei varsinaiseksi ABBA-faniksi tunnustautuisikaan. Museo esittelee yhden maailman menestyneimmän bändin vaiheita interaktiivisella tasolla, kun museovieras pääse itse osaksi ABBA-tunnelmaa esimerkiksi virtuaalisessa pukuhuoneessa.

ABBA The Museum mullistaa käsityksesi museoista. Museo on täynnä elämyksiä, joiden avulla pääset osaksi legendaarista ABBA-tunnelmaa. Miltä kuulostaisi pukeutua ABBAn esiintymisasuihin, laulaa Polar Studiossa tai kiivetä lavalle hologrammikeikalle yhdessä bändin kanssa? Voit myös nauhoittaa päivän tapahtumia ja katsoa niitä henkilökohtaisella ID-numerollasi lipullasi.

Kaksi näyttelyä yhdellä lipulla

ABBA The Museum on osa Pop Housea, jossa on ABBA-museon lisäksi toinen näyttely: tilapäinen euroviisunäyttely Good Evening Europe! (2016). Lipulla pääsee molempiin näyttelyihin.

Sisäänpääsylippu ABBA The Museumiin

Hinta 1.1.–31.12.2017:
24,00/aikuinen
8,00/lapsi 7–15 v


Museon kotisivut ja aukioloajat.
Museo suljettu 24.12.2017.

Hinta sisältää sisäänpääsyn

  • ABBA The Museum -museoon
  • Euroviisunäyttely Good Evening Europe!
  • The Pop Shopiin, jokaisen ABBA-fanin ja musiikin ystävän shoppailutaivaaseen
  • UUTTA! Hintaan sisältyy myös ääniopas, jonka avulla voit kuunnella Agnethan, Anni-Fridin, Björnin ja Bennyn kertomuksia ja muistoja huikaisevan uran varrelta. Kielinä mm. ruotsi, suomi, englanti (arvo 40 SEK/hlö).

Vinkki: Samassa rakennuksessa sijaitseva Pop House Hotel &  Restaurang tarjoaa lounasta ja kahvia. 

Perheen pienimpiä varten museo tarjoaa lainaan kantoreppuja, sillä rattaita ei saa tuoda sisälle museoon. Lipunmyynnistä voi lainata lukon rattaiden lukitsemista varten. Alle 16-vuotiaat pääsevät museoon vain aikuisen seurassa.

Huomioitavaa! Maksuvälineenä museossa käyvät ainoastaan luottokortit.

Varaa netissä

  1. Valitse varauskalenterista lähtöpäivä ja matkustajamäärä ja klikkaa "Näytä".
  2. Varaa hytti, ateriat ja muut haluamasi palvelut.
  3. Vaiheessa ”4. Tekemistä maissa” voit täydentää matkaasi pääsylipuilla, kiertoajeluilla tai muilla kohdepalveluilla.