Oopperamatka Tallinnaan ja yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa

Vietä yö uudistetussa Original Sokos Hotel Virussa ja nauti Viron kansallisooppera Estonian tasokkaasta esityksestä.

Oopperapakettiin sisältyy laivamatkat Helsingistä, lippu Viron kansallisooppera Estonian sekä yö ja aamiainen Original Sokos Hotel Virussa.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Viking Line Club -hintaesimerkki/hlö

104,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaesimerkki/hlö

112,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • yöpyminen ja buffet-aamiainen Original Sokos Hotel Virussa
  • sisäänpääsy hotellin yökerho Café Amigoon
  • lippu valittuun näytökseen Kansallisooppera Estoniaan, Estonia pst. 4 (saa hotellin vastaanotosta)

Saapuminen hotellille samana päivänä kuin esitys. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00. Istumapaikat ovat permannolla, istumapaikan numeroon ei voi vaikuttaa etukäteen.

Paluu laivalla seuraavana päivänä.


Esitykset

Pe 17.3. Joutsenlampi, baletti
La 18.3. Carmen, ooppera
Pe 31.3. Joutsenlampi, baletti
La 1.4. Figaron häät, ooppera
Pe 21.4. Giselle, baletti
La 22.4. Tosca, ooppera
Pe 5.5. Onegin, baletti
La 6.5. Tosca, ooppera
Pe 19.5. Lentävä hollantilainen, ooppera
La 20.5. Joutsenlampi, baletti

Varaukset viimeistään 31 vuorokautta ennen matkaa.
Maksu 36 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.
HUOM! Hotelli- ja oopperalippuosuuksista ei hyvitetä takaisinmaksuna eräpäivän jälkeen. Tarkista peruutusehdot.
Tähän matkaan ei mahdollista ostaa peruutusturvaa.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot

Baletti Giselle, Adolphe Adam
Giselle kuuluu klassisen romanttisen balettikirjallisuuden huippuihin. Se kertoo ihmisten maailmassa alkavasta rakkaudesta, joka jatkuu haudan takana. Baletin nimirooli kuuluu ballerinojen ohjelmiston vaikeimpiin solistisiin tehtäviin. Nimihenkilö muuntuu viattomasta maalaistytöstä anteeksi antavaksi haamuksi, joka pelastaa rakkaansa hengen.

Ooppera Tosca, Giacomo Puccini
Tosca on yksi maailman suosituimmista oopperoista, ja se on helppo ymmärtää. Se on intohimoinen draama, jossa arjen käänteet ovat yllättävämpiä kuin moni unelmoisikaan. Kauniin oopperalaulaja Toscan ja taitelija Cavaradossin rakkautta yrittää myrkyttää poliisipäällikkö Scarpia, joka sotkee heidät salamyhkäiseen juonitteluunsa. Käydään kamppailu, johon liittyy rakkaus, poliittinen vehkeily ja vallanhimo, joka ei tunne armoa.

Baletti Onegin, John Cranko
John Cranko teki koreografian samannimiseen Tšaikovskin oopperaan vuonna 1965. Onegin perustuu Puškinin runoromaaniin Jevgeni Onegin. Se kertoo ylimielisestä ja elämään kyllästyneestä aristokraatista, joka leikittelee ihmisten tunteilla ja hylkää nuoren Tatjanan pyyteettömän rakkauden. Myöhemmin Onegin katuu tätä katkerasti huomatessaan, että häntä kerran rakastanut nainen on nyt onnellisesti naimisissa toisen kanssa. Osat ovat vaihtuneet, ja Onegin kerjää Tatjanan rakkautta, mutta ei sitä enää saa.

Baletti Joutsenlampi, Pjotr Tšaikovski
Tšaikovskin Joutsenlampi on yksi näyttämöiden suosituimmista baleteista kaikkialla maailmassa säilyttäen asemansa ohjelmistoissa vuodesta toiseen. Baletissa yhdistyvät Tšaikovskin nerokas musiikki, runollinen tarina ja tanssirytmien ja hahmojen monipuolisuus. Koreografi ja tuottaja Tiit Härm on perustanut uuden version Joutsenlammesta Lev Ivanovin koreografialle, jossa joutsenlampi on prinssin mielikuvitusmaailmaa – sinne on helppo paeta todellisuutta ja mennä etsimään onnea ja rakkautta, mutta sieltä on vaikea löytää pois.

Oopera Lentävä hollantilainen, Richard Wagner
Tämä oopperaklassikko kertoo merikapteenista, joka on kirottu seilaamaan ikuisesti maailman meriä, ja jonka ainoa toivo vapautua tästä julmasta kirouksesta on löytää itselleen uskollinen, pyyteettömästi rakastava vaimo. Wagner on todennäköisesti samaistunut voimakkaasti tämän oopperan päähenkilöön. Myös hän koki itsensä kodittomaksi vaeltajaksi, joka etsii epätoivoisesti pelastusta rakkaudesta. Italialaisen Pamela Recinellan ohjaama esitys on visuaalisesti moderni.