Oopperamatka Tallinnaan ja yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa

Vietä yö uudistetussa Original Sokos Hotel Virussa ja nauti Viron kansallisooppera Estonian tasokkaasta esityksestä.

Oopperapakettiin sisältyy laivamatkat Helsingistä, lippu Viron kansallisooppera Estonian sekä yö ja aamiainen Original Sokos Hotel Virussa.

Viking Club -hintaesimerkki/hlö

103,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaesimerkki/hlö

111,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • yöpyminen ja buffet-aamiainen Original Sokos Hotel Virussa
  • sisäänpääsy hotellin yökerho Café Amigoon
  • lippu valittuun näytökseen Kansallisooppera Estoniaan, Estonia pst. 4 (saa hotellin vastaanotosta)

Saapuminen hotellille samana päivänä kuin esitys. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00. Istumapaikat ovat permannolla, istumapaikan numeroon ei voi vaikuttaa etukäteen.

Paluu laivalla seuraavana päivänä.


Esitykset

Pe 28.10. Joutsenlampi, baletti - myyntiaika päättynyt
La 29.10. Aida, ooppera - myyntiaika päättynyt
Pe 18.11. Mies La Manchasta, musikaali - myyntiaika päättynyt
La 19.11.  Onegin, baletti - myyntiaika päättynyt
La 26.11. My Fair Lady, musikaali
Pe 2.12. Pähkinänsärkijä, baletti
Pe 16.12. Faust, ooppera
La 17.12. Mustalaisruhtinatar, operetti

Varaukset viimeistään 31 vuorokautta ennen matkaa.
Maksu 36 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.
HUOM! Hotelli- ja oopperalippuosuuksista ei hyvitetä takaisinmaksuna eräpäivän jälkeen.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot

Baletti Joutsenlampi, Pjotr Tšaikovski
Tšaikovskin Joutsenlampi on yksi näyttämöiden suosituimmista baleteista kaikkialla maailmassa säilyttäen asemansa ohjelmistoissa vuodesta toiseen. Baletissa yhdistyvät Tšaikovskin nerokas musiikki, runollinen tarina ja tanssirytmien ja hahmojen monipuolisuus. Koreografi ja tuottaja Tiit Härm on perustanut uuden version Joutsenlammesta Lev Ivanovin koreografialle, jossa joutsenlampi on prinssin mielikuvitusmaailmaa – sinne on helppo paeta todellisuutta ja mennä etsimään onnea ja rakkautta, mutta sieltä on vaikea löytää pois.

Ooppera Aida, Giuseppe Verdi
Ooppera sijoittuu faaraoiden valtakaudelle, jolloin egyptiläiset sotivat etiopialaisten kanssa. Egyptin sotapäällikkö, on rakastunut sotavankina olevaan Etiopian prinsessa Aidaan, joka joutuu valitsemaan rakkaudesta maataan tai Radamesia kohtaan. Myös faaraon tytär Amneris on rakastunut Radamesiin, joka saa rangaistuksen kielletystä rakkaudestaan, kun hänet tuomitaan maanpetturuudesta ja joutuu lukituksi sukunsa hautakammioon.

Musikaali Mies La Manchasta, Mitch Leigh
Mitch Leighin Broadway-musikaali on kupliva sekoitus romanssia, seikkailua, komiikkaa ja tragiikkaa. Libretto perustuu Miguel de Cervantesin luomaan maailmankirjallisuuden klassikkoon, Don Quijoteen, mutta kehyskertomuksessa on mukana myös itse Cervantes, joka on heitetty vankilaan odottamaan inkvisition tuomiota kirkonpilkasta. Leighin musiikki ihastuttaa kauniine melodioineen.

Baletti Onegin, John Cranko
John Cranko teki koreografian samannimiseen Tšaikovskin oopperaan vuonna 1965. Onegin perustuu Puškinin runoromaaniin Jevgeni Onegin. Se kertoo ylimielisestä ja elämään kyllästyneestä aristokraatista, joka leikittelee ihmisten tunteilla ja hylkää nuoren Tatjanan pyyteettömän rakkauden. Myöhemmin Onegin katuu tätä katkerasti huomatessaan, että häntä kerran rakastanut nainen on nyt onnellisesti naimisissa toisen kanssa. Osat ovat vaihtuneet, ja Onegin kerjää Tatjanan rakkautta, mutta ei sitä enää saa.

Musikaali My Fair Lady, Frederik Loewe
Musikaali My Fair Lady on tarina Henry Higginsistä, joka on fonetiikan tohtori ja poikamies ja joka lyö vetoa ystävänsä kanssa siitä, että hän voi opettaa itälontoolaisen tytön puhumaan kuin hienostorouva. Syntyy sukkela tapahtumaketju, jonka seurauksena saavutetaan ällistyttäviä tuloksia kyyneleitä ja naurulta säästymättä.

Baletti Pähkinänsärkijä/The Nutcracker, Pjotr Tšaikovski
Pähkinänsärkijä on yksi maailman kuuluisimmista baleteista. Jouluaattona pikkutyttö saa lahjaksi pähkinänsärkijän. Tyttö nukahtaa kuusen alle ja näkee unta mahtavasta maailmasta, jossa lelut ovat suurempia kuin elämä. Vai onko se unta sittenkään?

Ooppera Faust, Charles Gounod
Klassinen tarina Faustista tuodaan näyttämölle Dmitri Bertmanin ja Ene-Liis Semperin vision pohjalta. Gounodin oopperassa Faust myy sielunsa paholaiselle saadakseen takaisin nuoruutensa ja lankeaa viattomaan mutta kohtalokkaaseen kaunottareen Margaretaan. Voittajia ei ole, kun tekee sopimuksen paholaisen kanssa – Faust nöyryyttää Margaretan ihailijaa, surmaa tämän veljen ja ajaa tämän hulluuteen

Operetti Mustalaisruhtinatar, Imre Kálmán
Intohimoinen ja tunteikas operetti Mustalaisruhtinatar on Kálmánin luomistyön huipentuma ja todellinen operettiklassikko. Säveltäjä halusi juoneen dramaattista syvyyttä – Mustalaisruhtinatar nähdäänkin operettiversiona La Traviatasta, mutta niin että loppu on onnellinen.