Ruokailut

Perheen pienimmille oma menu

Laivalla tulee touhuttua kaikenlaista ja menoa riittää. Onneksi Viking Buffetin reilut annokset maistuvat kaikille!

Viking Buffetissa on lupa santsata ja vain harva jättää tilaisuuden käyttämättä. Alle 6-vuotiaat syövät maksavan aikuisen seurassa Viking Buffetissa ilmaiseksi ja isommat lapset aina 17 ikävuoteen saakka saavat ateriansa reilusti alennettuun hintaan.

Lapset on huomioitu myös Food Gardenissa. Melkein kaikki lämpimät annokset voi tilata kooltaan ja hinnaltaan pienempinä lastenannoksina.

Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimalla!

Kesällä herkutellaan pikkukokkien lempiruoilla

Kesän kunniaksi Punaisilla laivoilla tarjoillaan lasten ideoimia ruokia. Tervetuloa maistamaan vaikkapa isän poronkäristystä, Oreo-juustokakkusia ja Siiri-mummon makaronilaatikkoa. Kesän lastenmenu on tarjolla laivojen à la carte -ravintoloissa ja buffetissa 1.6.–30.9.

Kesän lastenmenun kymmenen herkullista annosta ovat keväällä järjestetyn lempiruokakilpailun satoa. Kilpailuun osallistui yli viisisataa 5–12-vuotiasta Suomesta, Ruotsista ja Virosta. Tuomareina toimivat ahvenanmaalainen huippukokki Michael Björklund sekä Gabriellan ja Mariellan keittiömestarit Kari Jaakkola ja Henri Aalto.

Voittajat pääsivät maaliskuussa Mariellalle juhlatilaisuuteen, jossa he saivat valmistaa bravuurireseptinsä yhdessä Björklundin kanssa laivan keittiössä.

Nämä annokset ovat varmasti kaikkien pikkumatruusien mieleen. Tervetuloa herkuttelemaan!

Amorellan Taikaravintola

Simsalabim! Amorellan Viking Buffetin Taikaravintolassa voit ruokailun aikana seurata taikurin suorittamia taikatemppuja.


Lue lisää


Viking Buffet ja Bistro Buffet

Viking Buffetissa noutopöydät notkuvat toinen toistaan houkuttelevimpia herkkuja. Viinit, olut, virvoitusjuomat ja kahvi kuuluvat hintaan. Nuorille omat edulliset hinnat, ja alle 6-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi. Lautasen voit käydä täyttämässä niin usein kuin haluat.

Lisätietoa ja menut