Ostokset

23.12.–16.2. villit hinnat merimyymälöissä! Nyt saat muodin ja kosmetiikan laatumerkit sekä tuliaisjuomat ja -karkit jopa 70 % maahintoja edullisemmin. Kiiruhda ostoksille pian, sillä ale-tuotteita on reilu mutta rajoitettu erä!

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 23.12.2016–16.2.2017.
 

Tax-free -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla ja Viking Gracella 23.12.2016–16.2.2017.

Local Beauty Heroes

Local Beauty Heroes -konseptin myötä Viking Line haluaa tuoda yhteen pienten, kiinnostavien kosmetiikkabrändien tarjontaa kuluttajien tietoisuuteen. Konseptissa ovat mukana Anne Kukkohovin Supermood-tuoteperhe, Isabella Löwengripin Care & Color -tuotteet, Yvonne Rydingin Hudvård-kosmetiikka sekä Marianne Tromborgin Tromborg – Beauty of North -luonnonkosmetiikkasarja.

Lue lisää

Uusia tuotemerkkejä!

  • Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja. (Viking Grace)
  • Suositun amerikkalaisbrändi Bath & Body Worksin kauneudenhoitotuotteet ovat korkealuokkaisia, kasvipohjaisia ja luonnon raaka-aineita sisältäviä. (Viking Grace)
  • Ulkoista ja sisäistä kauneutta edustavat Löwengrip Care & Color -kauneudenhoitotuotteet ovat saapuneet Punaisille laivoille. (Amorella, Viking Grace, Mariella ja Gabriella)
  • Ylelliset RITUALS-kauneudenhoitotuotteet ovat suosittuja maailmalla. Valikoimiin kuuluu myös huonetuoksuja. (Viking Grace)

Tax-free ja Duty paid

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.


Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Mini Cooper

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Home & Lifestyle

Rosellan Home & Lifestyle on erikoistunut design- ja sisustustuotteisiin sekä laadukkaisiin kauneustuotteisiin. Myymälässä on skandinaavisen muotoilun klassikoita sekä trendikkäitä kylpylätuotteita.

Gabriellan tax-free-myymälä ja Pop-up shop

Uusitusta Shopping World tax-free-myymälästä löydät tunnettuja merkkituotteita. Myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, jossa pääset shoppailemaan kausittain vaihtuvien muodin ja lifestylen huippumerkkien tuotteita. Shop til you drop!