M/S Amorella

Turku–Tukholma

Viking Buffet ja Bistro Buffet

Viking Buffetissa noutopöydät notkuvat toinen toistaan houkuttelevimpia herkkuja. Viinit, olut, virvoitusjuomat ja kahvi kuuluvat hintaan. Nuorille omat edulliset hinnat, ja alle 6-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi. Lautasen voit käydä täyttämässä niin usein kuin haluat.

Lisätietoa ja menut

Food Garden

Food Garden -ravintolassa voit valita noudatko herkkusi Food Garden Tablesta, joka on täynnä erilaisia alku- ja jälkiruokia vai tilaatko annoksesi à la carte -listalta. Pitkän kaavan mukaan nautiskelija valitsee molemmat.

Lisätietoa ja menut

Ella's ja Tapas & Wine

Ella’s on amerikanitalialaisia ruokia tarjoava rento drop in -ravintola, jonne et tarvitse pöytävarausta vaan voit pistäytyä ruokailemaan juuri silloin kun nälkä yllättää. Food Gardenin ja Ella'sin yhteydessä sijaitsevasta Tapas & Winesta saat kylmiä ja lämpimiä tapaksia, salaatteja valintasi mukaisista aineksista ja erinomaisia viinejä joko laseittain tai kotiin vietäväksi.

Lisätietoa ja menut

Yökerhot/tanssiravintolat

Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai laittamalla jalalla koreasti tämä on illan pääkohde monessa merkityksessä, täällä viihdytään, nautitaan ja tanssitaan!

Lue lisää

Cappucino

Sea Side Café

Tuoreita tuotteita ja miellyttävä ilmapiiri ovat Sea Side Café -kahviloiden tunnusmerkki. Tekeepä mielesi oikeaa ruokaa tai makeaa herkkua, täältä löydät nopeasti tarvitsemasi.

Pubit ja baarit

Tarjolla hyviä ja raikkaita juomia, rento ja konstailematon ilmapiiri. Silloin tällöin luvassa on myös ohjelmaa.

 


Viking Buffet ja Meriaamiainen

M/S Amorella
Turku–Tukholma

Kätevän allergeenitoiminnon ansiosta löydät ruokalistalta helposti sinulle sopivat ruoat.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Aloita päiväsi brunssilla

Amorellan maukkaalla brunssilla tarjotaan tuoretta leipää ja herkullisia leivonnaisia, kattavasti leivänpäällisiä, janssoninkiusausta ja kasviksia, jälkiruokia sekä erilaisia mehuja, kahvia ja teetä. Brunssin kruunaa lasillinen kuohuviiniä.

14.8.2016–13.11.2016 lauantaisin ja sunnuntaisin
Hinta ennakkoon 18,00 / laivalla 19,50

14.11.2016–13.6.2017 lauantaisin
Hinta ennakkoon 18.50 / laivalla 20,00

Afternoon Tea

Päiväristeilyllä Turusta Tukholmaan voit nauttia iltapäiväteestä Amorellalla. Tarjoamme voileipiä, skonsseja, leivonnaisia ja eksklusiivisen teevalikoiman. Lasillinen kylmää kuohuviiniä (pienestä lisämaksusta) kruunaa makunautintosi.


Lue lisää

Amorellan Taikaravintola

Simsalabim! Amorellan Viking Buffetin Taikaravintolassa voit ruokailun aikana seurata taikurin suorittamia taikatemppuja.


Lue lisää

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.