Dessert

Food Garden

Amorella, Gabriella ja Mariella

Voit tilata annokset joko pöytään tarjoiltuna tai kerätä haluamasi herkut Food Garden Tablesta. Listalla on sekä pidetyimmät klassikot että koko joukko herkullisia poimintoja muista ruokakulttuureista.

Food Garden Table

Food Gardenin keskellä oleva noutopöytä on täynnä erilaisia, herkullisia alku- ja jälkiruokia. Kokoa itse mieleisesi annos - valittavaa on monista maailman kolkista. Valtaisa alku- ja jälkiruokapöytä on käytössäsi koko aterian ajan, valitsitpa sitten pääruoaksi minkä tahansa.

Erikoisaamiainen

Ylellinen Erikoisaamiainen on tarjolla Food Gardenissa ja ravintola Oscarissa Viking Gracella. Siihen sisältyy lasillinen kuohuviiniä. Saat itse valita aamiaisesi aamiaispöydän runsaasta tarjonnasta, johon sisältyy myös lämpimiä aamiaisruokia. Kahvi, tee ja kaakao tarjoillaan pöytiin.

Lapsille

Melkein kaikkia listan annoksia voi tilata pienempinä lastenannoksina, jolloin hintakin on luonnollisesti edullisempi.

Uudenvuodenmenu 31.12.2016

Juhlava kolmen ruokalajin à la carte -illallinen, jonka pääruoaksi voit valita lihan, kalan tai kasvisvaihtoehdon. Suosittelemme myös ravintolatiimimme valitsemaa, menuun sopivaa viinipakettia. Menu on tarjolla Amorellan, Gabriellan, Mariellan ja Viking Gracen à la carte -ravintoloissa.

Uudenvuodenmenu 49 €
Viinipaketti 31 €

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.


Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.