Pure Nordic Tastes – pohjoiset puhtaat maut

Lähde mukaan makumatkalle, jonka aikana voit nauttia annoksista, jotka on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista Pohjoiskalotin sankoista metsistä, kirkkaista vuonoista ja taianomaisilta tuntureilta.

Sydämellisesti tervetuloa 1.10.2015–29.2.2016 – tule nälkäisenä!

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Pohjolan makuelämykset ovat nyt huudossa, ja ruokakilpailut ovat tulleet jäädäkseen. Niitä käydään televisiossa, lehdissä ja nyt myös merellä. Viking Line julkisti jokin aika sitten suuren, sisäisen ruokakilpailun, johon saivat osallistua kaikki laivaston kokit. Tehtävänä oli suunnitella annoksia Pohjolan luonnon antimista. Suurimman osan menun annoksista on suunnitellut Viking Gracen lahjakkaat vuoromestarit Maarit Juvonen ja Hanna Suonpää.

Viking Linen kokit ovat rakentaneet annoksensa paikallisista raaka-aineista kuten juureksista, kalasta ja kylmän veden äyriäisistä, linnusta, riistasta, marjoista ja pohjoisista yrteistä. Avainsanoja ovat moderni, luonnollinen ja kaudenmukainen.

Pohjoiset puhtaat maut -menun herkuista pääset nauttimaan 1.10.2015–29.2.2016 kaikilla laivoillamme.

Menuesimerkki

Alkuruoka:
Sokerisuolattua siikaa, hernepyreetä, siianmätiä, sitruunamajoneesia ja mustaleipämuruja

Pääruoka:
Paistettua turskaa, sinisimpukkakastiketta, siianmätiä, kukkakaalipyreetä ja fenkolia
tai
Hirven sisäpaistia, hirvilientä, perunamykyjä, ruskistettua voita ja paahdettuja porkkanoita

Jälkiruoka:
Mustikkasurvosta ja mustikkasorbettia, valkosuklaalla maustettua Skyriä sekä marenkikrispiä

Osa annoksista ja viinipaketti Viking Club -hintaan.