• Säästä aikaa ja vaivaa! Tee Helsinki–Tallinna-reitin tilaus ennakkoon netissä, toimitamme tuliaisesi autollesi.

    Lue lisää

Ostokset

Viking Linen myymälöistä löydät suussasulavia makeisia ja korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Tax-free ja Duty paid

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 1.9.–31.10.2016.
 

Tax-free -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla ja Viking Gracella 1.9–31.10.2016.

Local Beauty Heroes

Local Beauty Heroes -konseptin myötä Viking Line haluaa tuoda yhteen pienten, kiinnostavien kosmetiikkabrändien tarjontaa kuluttajien tietoisuuteen. Konseptissa ovat mukana Anne Kukkohovin Supermood-tuoteperhe, Isabella Löwengripin Care & Color -tuotteet, Yvonne Rydingin Hudvård-kosmetiikka sekä Marianne Tromborgin Tromborg – Beauty of North -luonnonkosmetiikkasarja.

Lue lisää

Uusia tuotemerkkejä!

  • Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja. (Viking Grace)
  • Suositun amerikkalaisbrändi Bath & Body Worksin kauneudenhoitotuotteet ovat korkealuokkaisia, kasvipohjaisia ja luonnon raaka-aineita sisältäviä. (Viking Grace)
  • Ulkoista ja sisäistä kauneutta edustavat Löwengrip Care & Color -kauneudenhoitotuotteet ovat saapuneet Punaisille laivoille. (Amorella, Viking Grace, Mariella ja Gabriella)
  • Ylelliset RITUALS-kauneudenhoitotuotteet ovat suosittuja maailmalla. Valikoimiin kuuluu myös huonetuoksuja. (Viking Grace)

Gabriellan tax-free-myymälä ja Pop-up shop

Uusitusta Shopping World tax-free-myymälästä löydät tunnettuja merkkituotteita. Myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, jossa pääset shoppailemaan kausittain vaihtuvien muodin ja lifestylen huippumerkkien tuotteita. Shop til you drop!


Ennakkotilaus

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Mini Cooper

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Home & Lifestyle

Rosellan Home & Lifestyle on erikoistunut design- ja sisustustuotteisiin sekä laadukkaisiin kauneustuotteisiin. Myymälässä on skandinaavisen muotoilun klassikoita sekä trendikkäitä kylpylätuotteita.