• Mukana huippumerkkejä kuten Diesel, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Victoria's Secret, The Body Shop, Björn Borg ja SNÖ.

  • Säästä aikaa ja vaivaa! Tee Helsinki–Tallinna-reitin tilaus ennakkoon netissä, toimitamme tuliaisesi autollesi.

    Lue lisää

Ostokset

Viking Linen myymälöistä löydät suussasulavia makeisia ja korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.

Xprice magazine

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 23.12.2015–16.2.2016.
 

Taxfree magazine

Tax-free -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla ja Viking Gracella 23.12.2015–16.2.2016.

Suosikkimerkki Bath & Body Works Viking Gracella

Suositun amerikkalaisbrändi Bath & Body Worksin kauneudenhoitotuotteet ovat saapuneet Viking Gracelle. Tule tutustumaan tuotteisiin tax-free-myymälän shop-in-shopiin.

Lue lisää

Victorias Secret shop Viking Grace

Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälä

M/S Viking Gracen Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja. Lue lisää


Ennakkotilaus

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Mini Cooper

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Koristaudu kuten tähdet – käytä korutatuointeja

Maailmalla jo pidempään suosiossa olleet korutatuoinnit ovat nyt saatavilla myös Punaisilla laivoilla. Lulu DK:n tatuoinneilla voi luoda persoonallisia ja huomiota herättäviä koristuksia ihollesi - Beyoncén, Katie Holmesin, Vanessa Hudgensin ja Sarah Jessica Parkerin tyyliin. Korosta esimerkiksi parasta puoltasi ja viimeistele asusi ripauksella kullanhohtoista luksusta.