• Ihmisiä laivan kannella

Osta ajoissa -alennus

Nyt voit ostaa ajoissa risteilyn lokakuun lopulle tai marraskuulle – lähde vaikkapa maistamaan Pure Nordic Tastes -menyytä.

Tarjous on voimassa ainoastaan Viking Clubin jäsenille. Liity jäseneksi heti, pääset varaamaan jäsenhintaisia matkoja saman tien.

Voidaksesi hyödyntää Osta ajoissa -tarjouksen, matka on varattava viimeistään 30 päivää ennen lähtöä. Paikat tosin saattavat loppua ennen sitä, joten ole nopea!

Helsinki–Tukholma-risteilyt

Tarjous on voimassa lauantai–torstailähdöillä 18.10.–30.11.2014

Hintaesimerkki
20,-/B2P- tai C4-hytti (norm. 40,-)

Vuorokauden risteilyt Turusta

Amorellan aamulähdöt

Tarjous on voimassa joka päivä 19.10.–9.11. ja 13.–30.11.2014

Hintaesimerkki
8,-/B2P- tai C4-hytti (norm. 12,-)

 

Viking Gracen iltalähdöt

Tarjous on voimassa lauantai–torstailähdöillä 19.10.–8.11. ja 12.–30.11.2014

Hintaesimerkki
27,-/I4-hytti (norm. 39,-)

Hintaan sisältyy

  • risteily 2-4 henkilölle ja koko hytti

Kannattaa toimia nopeasti, koska hyttien saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Aikaisin varatut matkat ja lähdöt, joissa on hyvin tilaa, ovat edullisimpia.

Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja, niitä voi katsella varaamatta matkaa.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Maksut kätevästi online: www.vikingline.fi/maksut ».

Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan. Paikkoja rajoitetusti. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Clubin hintojen ja etujen käyttäminen edellyttää Viking Club Finlandin jäsenyyttä. Jäsenyys on henkilökohtainen, jäsenen on matkustettava mukana. Maks. 2 x 4 hlön tai 3 x 2 hlön hyttiä/Viking Club -jäsen. Jäsenehdot »