MS Amorella

M/S Amorella

Amorella liikennöi reitillä Turku‒Tukholma. Se lähtee joka aamu Turusta ja palaa takaisin seuraavana aamuna.

Vietä aamu Airistolla ja yö saaristossa - M/S Amorella vie sinut Turusta vuorokaudeksi merelle. Amorella on monipuolinen viihdelaiva ja länsirannikon kokouslaivojen ykkönen. Aamulähdöllä sinulle jää koko päivä aikaa kokoukselle. M/s Amorellalla elämästä nauttiminen on helppoa! Muut laivat samalla reitillä: M/S Viking Grace

Amorellan visailumaanantait

Tietovisa pidetään joka maanantai. Osallistu ja voita paikka finaaliristeilylle 29.5.2017. Pääpalkinto on luksusristeily kahdelle.

Amorellan bingotiistait

Bingoristeilyt ja Onnenpallot-show Janne Porkan johdolla. Bingofinaalin palkintopotti 7 000 €.

Amorellan tanssikeskiviikot

Nyt tanssitaan M/S Amorellalla suomalaisten tähtiartistien tahtiin joka keskiviikko, aivan kuten vieraamme ovat toivoneet! 8.3. Pekkaniskan Pojat 15.3. Heidi Pakarinen 22.3. Tommi Soidinmäki 29.3. Hurma

Ville Viking -sunnuntait Amorellalla

Ville Viking on iloinen laivakissa, joka keksii aina jotakin kivaa tekemistä itsensä ja pikkumatruusien iloksi. Lähde hauskalle laivaseikkailulle Villen kanssa!

Amorellan Taikaravintola

Simsalabim! Amorellan Viking Buffetin Taikaravintolassa voit ruokailun aikana seurata taikurin suorittamia taikatemppuja.

Ruoka ja juoma M/S Amorellalla

Amorella liikennöi reitillä Turku‒Tukholma. Laiva lähtee joka aamu Turusta ja palaa takaisin seuraavana aamuna.

Aikataulu toistaiseksi

Turku   Maarianhamina/Långnäs
  Tukholma Laiva
08.45 > 14.10 > 14.25 > 18.55 Amorella
07.35 < 03.20 * < 03.15 * < 20.00 Amorella

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan


Kirjat on tarkoitettu luettavaksi!

Jos sinulla on kotona kirjoja tyhjän panttina, tuo ne Viking Gracelle tai Amorellalle kirjanvaihtohyllyyn. Voit napata halutessasi uutta luettavaa vaikkapa matkan ajaksi.

Viking Line -sovellus

Selaa myymälävalikoimaa, rakenna oma risteilyohjelmasi, tarkista aukioloajat ja tutustu laivaan. Laivalla myös yhteisölliset toiminnot ovat käytettävissä.