Helsinki–Tallinna-autopaketti

Helsinki–Tallinna tai päinvastoin. Edullinen autopaketti on kätevin vaihtoehto perheille ja pikkuporukoille. Ja kun Tallinna on nähty, autolla voi hurauttaa pidemmällekin, sillä etäisyydet muualle Viroon ja Eurooppaan ovat kohtuulliset.

Hinta/autopaketti 31.5. saakka

Norm. alk. 51,-
Viking Line Club alk. 44,-

Hintaan sisältyy

  • 2 aikuista ilman hyttiä yhteen suuntaan
  • Henkilöauto yhteen suuntaan (maks. 5 m pitkä ja maks. 1,9 m korkea)

Kesän autopakettitarjous 1.6.–31.8.

Norm. alk. 62,-
Viking Club alk. 52,-

Hintaan sisältyy

  • 2–5 matkustajaa ilman hyttiä yhteen suuntaan
  • Henkilöauto yhteen suuntaan (maks. 5 m pitkä ja maks 1,9 m korkea)

Tarjoushintainen autopaketti tulee varata viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja. Paikkoja rajoitetusti. Tarkat hintatiedot löydät varausjärjestelmästämme. Hintoja voi katsella varaamatta matkaa.


Ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa mukaan ulkomaille

16.11.2015 alkaen ajoneuvojen rekisteröintitodistukset Suomessa ovat sähköisiä. Ulkomaille matkustaessasi tarvitset kuitenkin edelleen mukaasi paperisen rekisteröintitodistuksen teknisen osan. Sen saat katsastustoimipaikasta tai Trafilta.

Lue lisää Trafin sivuilta

Peruutusturva

Osta edullinen peruutusturvamme, niin saat matkan hinnasta takaisin 100 %, jos peruutat viimeistään 24 h ennen lähtöä. Lääkärintodistusta ei vaadita.

Aikataulut

Viking Line panostaa Tallinnan-liikenteeseen

Viking Line liikennöi kesällä Helsingin ja Tallinnan välillä parhaimmillaan 12 kertaa päivässä. Runsas vuorojen määrä ja lyhyet matka-ajat mahdollistavat joustavan liikkumisen ja antavat Suomenlahden ylittäville matkailijoille yhä enemmän valinnan varaa.

Viking XPRS ja Viking FSTR 10.4.–22.10.
Gabriella ja Mariella 1.7.–6.8.

Katso kaikki Helsinki–Tallinna-reitin aikataulut »

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot