Päiväristeily Tallinnaan

Kun matka on yhtä tärkeä kuin määränpää, valitse Päiväristeily Tallinnaan. Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan!

Viking XPRS:n telakka 16.–29.1.

Uudistuslistalla ovat mm. yökerho, uudelta nimeltään Club X, Merimyymälä, Bistro Buffet -ravintola ja Robert’s Coffee. Lisäksi kokoustilojen tekniikkaa uusitaan ja sisustusta päivitetään. HUOM! Dance Pavillion suljettu 30.1.–10.2. Uusi Club X aukeaa 11.2. klo 11.30. Lue lisää telakoinnin aikana tehtävistä uudistuksista

Rosella tuuraa reitillä 31.1. asti.


Hintaan sisältyy

  • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan 1 henkilölle

Hintakalenteri

Katso päivän normaalihinta tai Viking Club -hinta. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja ja vaihtelevat varaustilanteen mukaan.

Risteile matkaan kiireettömästi puolilta päivin ja nauti parituntisesta merellä herkuttelun, viihteen ja shoppailun merkeissä mennen tullen. Klassikkoristeily tarjoaa sinulle muutaman tunnin Tallinnassa, ja laivaan voit palata koska tahansa aiemminkin.

Päivätorkkuja kaipaaville suosittelemme hyttiä, joka huolehtii leppoisasta levähdystauosta ja tuliaisostoksista koko risteilyn ajan.

Ennakkotilaus

Juhlat tulossa? Säästä aikaa ja vaivaa! Tee tilaus ennakkoon, toimitamme tuliaisesi autollesi tai kärryssä jalkamatkustajille. Nyt voit tehdä Ennakkotilauksen netissä Helsinki–Tallinna-reitille.

Hytti lisää mukavuutta matkaasi

Päiväristeilyyn voi liittää myös meno-paluu-hytin erikoishintaan alk. 30,-/hytti. Viking Club-jäsenet saavat 10 % alennuksen hinnasta.

Pohjoismaisten makujen taikaa 28.2.2017 saakka

Pohjoismaisia raaka-aineita ylistävän Luonto lautasella -ruokateeman herkkuja tarjoillaan Punaisten laivojen à la carte -ravintoloissa.

Ostokset

Makeisia, korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisilla merihinnoilla.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma-la 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Su 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

Rosella Helsinki–Tallinna-reitillä 16.–30.1.2017

Normaalisti Maarianhamina–Kapellskär-reitillä liikennöivä M/S Rosella vierailee Tallinnan-reitillä tammikuussa Viking XPRS:n telakoinnin aikana.

Aikataulu 16.–30.1.2017

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma-la 11.30 > 14.15 18.00 > 20.45 Rosella
Su 11.30 > 14.15 16.30 > 19.05 Rosella

HUOM! Tallinnan satamassa tehtävien rakennustöiden vuoksi kulku- ja ajoreitit muuttuvat, joten aikaa satama-alueella liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän. Lue lisää »

Lähtöselvitys ja laivaan pääsy suljetaan Tallinnassa 20 minuuttia ennen lähtöä (koskee myös risteilymatkustajia).

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot