Helsinki, ostokset

Finlayson

Finlaysonin myymälä tarjoaa laadukkaita, kotimaisia tekstiilejä makuu- ja kylpyhuoneeseen, keittiöön ja ruokailutilaan sekä peitteitä ja tyynyjä. Valikoimasta löytyy myös paljon lahjatuotteita eri tarkoituksiin.

Viking Club -etu: 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista (Helsinki Esplanadi -liikkeessä)

Eteläesplanadi 14, Helsinki, www.finlayson.fi


Lahjatavaraliike KahVilla

Tästä ihastuttavasta lahjatavaraliikkeestä löydät lahjat jokaiseen tilaisuuteen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Robert's Coffeen gourmet-kahvit ja -teet, Kustavin savipajan keramiikkaa, Paratiisipajan tuoksu- ja pöytäkynttilät sekä useilta eri tuottajilta gourmet-tuotteita, taidetta ja piensisustustuotteita.

Viking Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Korkeavuorenkatu 7, Helsinki, www.zeberas.fi


Liike

Liike on vuodesta 2000 saakka toiminut suomalainen designvaatesuunnittelun erikoisliike. Liike tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden asiakkaalle ja suunnittelijalle kohdata kasvokkain, sillä käydessäsi Liikkeessä tapaat usein itse suunnittelijan. Liikkeestä löydät seuraavia merkkejä: vainio.seitsonen, Camilla Mikama, Tikit, Dusty, Haaksiluoto ja Marita Huurinainen.

Viking Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Fredrikinkatu 24, Helsinki, www.liike-shop.com


Lumi

Lumi tunnetaan sen puhdaslinjaisista, ajattoman muodikkaista käsilaukuista, lompakoista ja hansikkaista, sekä naisille että miehille. Jopa 70 % tuotteista värjätään käyttäen luontoystävällisiä, kasvipohjaisia värejä. Lumi-laukkuja myydään 27 maassa, liikkeissä ja korkealuokkaisissa tavarataloissa kuten Le Bon Marché Pariisissa, Isetan Tokiossa ja Bloomingdale's New Yorkissa.

Viking Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisesta Vivid-tuotesarjasta

Edun myöntävät liikkeet:
Lumi Supermarket, Aleksanterinkatu 28, Helsinki
Lumi on 14, Pursimiehenkatu 14, Helsinki

www.lumiaccessories.com


Sofinah

SOFiNAH on pullollaan upeita muotitarinoita!

Sen huolella valittu vaate-, asuste- ja meikkivalikoima rakentuu kansainvälisistä merkeistä, joita yhdistävät korkea laatu, estetiikka ja eettiset arvot.

Viking Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista vaatteista.

Uudenmaankatu 17, Helsinki.
Monipuoliseen valikoimaan sekä tarinoihin tuotteiden taustalla voi myös tutustua verkkokaupassa www.sofinah.fi sekä verkkojulkaisussa www.lifebysofinah.com.


TRE Christmas Market

WTC:n kaunis pankkisali Aleksanterinkadulla avaa ovensa tunnelmalliselle TRE joulumarketille. Suojeltu historiallinen tila tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle, joka kokoaa yhteen laadukkaan suomalaisen designin, hyväntekeväisyyden ja joulun lämpimän tunnelman.

TRE Christmas Marketissa on mukana yli sata yritystä. Monipuolinen valikoima sisältää mm. Cozy Publishingin kirjoja, Papu Designin lastenvaatteita, Lapuan Kankureiden kodintekstiilejä, Tikaun sisustustuotteita sekä Verson huopa- ja korituotteita. Oton Soppa -ravintola avaa paikalle puurobaarin ja Johan & Nyström kahvilan.

Viking Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisesta tuotteista

TRE Joulumarket
Aleksanterinkatu 17, Helsinki
Avoinna joka päivä 24.11.–24.12. (ei 6.12.)  klo 11–20 ja joulua edeltävällä viikolla klo 11–21.
Jouluaattona klo 9–12.