Turku, muut

TurkuCard

TurkuCard on etukortti, jolla pääset helposti osaksi kaupungin nähtävyyksiä. Kortilla on vapaa pääsy suurimpaan osaan nähtävyyksistä ja kaikkiin museoihin. Kortin hintaan kuuluvat myös Turun sisäiset bussimatkat ja kiertoajelu. Osa ravintoloista ja myymälöistä myöntää alennuksen Turku-korttia näyttämällä. Lisätietoja TurkuCardin kotisivuilta. Kortin voi ostaa alennettuun hintaan Turku Touringin turisti-infosta.

Viking Club -etu: 2 € alennusta kortista

Aurakatu 4, Turku, www.visitturku.fi/turkucard


Åbo Svenska Teater

Suomen vanhin teatteri on tunnettu kauniista teatterisalistaan, korkeatasoisista musikaaleista ja kiinnostavista draamoista.

Viking Club -etu: 2 € alennusta normaalihintaisesta lipusta teatterin omiin tuotantoihin

Lipunmyynti ti–la klo 12–18, Eerikinkatu 13/Aurakatu 10, puh. 02 277 7377,
biljetter@abosvenskateater.fi, www.abosvenskateater.fi


Forum Marinum

Merikeskus Forum Marinum on monipuolinen merellisen toiminnan keskus, merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo ja merivoimien historian museo. Merikeskukseen kuuluu myös huomattava museoaluslaivasto. Museoalukset ovat avoinna kesäkuukausina ja näyttelyt ympäri vuoden.

Viking Club -etu: 15 % alennusta sisäänpääsystä. Aikuinen 6,80 € (norm. 8 €), 7–15-vuotias lapsi 4,25 € (norm. 5 €). Maks. 4 sisäänpääsylippua/Viking Club -kortti.

Linnankatu 72, 20100 Turku  www.forum-marinum.fi


K & R Day Spa – Kauniit ja Ruskeat

Keskellä Turkua voit astua tyylikkääseen ja rentouttavaan Day Spa -kylpylään, jossa sinua hemmotellaan päästä varpaisiin. Unohda kiire lämpimässä aromaattisessa kylvyssä tai hemmottele itseäsi suklaisella kasvohoidolla. Kosmetologit auttavat sinua ihonhoidossa ja valitsevat juuri sinun ihollesi oikeat hoidot ja kotihoitotuotteet. Kokeneet kampaajat loihtivat trendikkäät kampaukset tai tyylin muutokset käden käänteessä. Kauniit ja Ruskeat Day Span plastiikkakirurgilta voit myös kysyä neuvoa kauneudesta ja esteettisestä kirurgiasta. Solariumlaitteet ovat käytettävissä sekä ajanvarauksella että ilman.

Viking Club -etu: –10 % normaalihintaisista palveluista (ei koske kestopigmentointia ja plastiikkakirurgin tekemiä palveluita).

Sesonkitarjous: Volyymiripset 110 € (norm. 130 €). Etu on voimassa 31.12.2016 asti.

Kauniit ja Ruskeat Oy
Eerikinkatu 13 C, Thalia 3. krs, 20100 TURKU, Finland
Puh.  +358 2 2333 215
www.kauniitjaruskeat.fi