Astrid Lindgrens Värld 17.6.–28.8.2016

Astrid Lindgrens Värld on teatteri- ja teemapuisto, joka sijaitsee kirjailijan syntymäkaupungissa, Vimmerbyssä. Matkaa Tukholmasta on noin 294 kilometriä, automatka kestää noin 3,5 tuntia.

Vietä iloinen ja tarinoidentäyteinen päivä ainutlaatuisessa satujen maailmassa. Puistossa tapaat tuttuja hahmoja, kuten Peppi Pitkätossun, Vaahteramäen Eemelin, Katto-Kassisen sekä monia muita Astrid Lindgrenin kirjoista tuttuja hahmoja ja tapahtumapaikkoja. Uutuutena Veljeni, Leijonanmieli -kirjan hahmot ja tapahtumapaikat.

Astrid Lindgrens Värld sopii niin isoille kuin pienillekin, ja kohtaaminen oman lempihahmon kanssa jää mieleen jokaiselle Astrid Lindgrenin tarinoita lukeneelle ja kuulleelle. Puistossa pääset eläytymään tarinoihin esimerkiksi teatteriesityksissä, jotka ovat otteita Lindgrenin rakastetuimmista saduista. Puisto aukeaa toukokuun puolivälissä ja on auki aina syksyyn saakka. Kauden päättää tunnelmallinen syysmarkkinatapahtuma lokakuun lopulla.

Kysy meiltä edullista majoitusta Ruotsin Scandic- ja Choice-hotelleissa.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Sisäänpääsylippu 2016

1 päivän lippu
40,- aikuinen
29,- lapsi 3–14 v
25,- seniori 65+

2 päivän lippu (peräkkäiset päivät)
58,- aikuinen
40,- lapsi 3–14 v
35,- seniori 65+

0–2-vuotiaat veloituksetta.


Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.