Ninan matkassa

Olen Nina, copywriter Viking Linella, ja rakastan matkustamista, vaatteita, elokuvia ja hyvää ruokaa – ja haluan aina löytää juuri sen vähän erikoisemman paikan, ravintolan tai kaupan. 

Uusi herkullinen kasvisruokamenu on saapunut

Pääsin maistamaan kaikkia meidän keväisen Spring & Green -kasvismenun ruokia hieman etuajassa. Annokset loihdittiin meidän sisäisessä kokkikilpailussa, jossa etsittiin parhaimpia kasvisruokia.

Kasvisruoka valloittaa buffetissa

Kevät on luonnon – ja kasvisten aikaa! Tiesitkö että laivoilla on monipuolinen kasvisruokavalikoima? Moni mieltää laivojen buffetruokailun kala- ja lihapainotteiseksi, mutta kasvisruokiin on panostettu viime vuosina.

Tukholman paras viinibaari kiikarissa

Kiinnostaako luomu- ja alkuviinit? Viking Linen copywriter Nina kävi tarkistamassa mitä Tukholman viinibaarit voivat tarjoa. Katso kolme parasta tärppiä!

Lue lisää

Muotipäivä Tallinnassa alkaa jo menomatkalla

Kylminä helmikuisina päivinä on mukava hemmotella itseään ja lähteä Tallinnaan syömään hyvin ja shoppailemaan kaikkea kivaa.

Vinkkejä edullisen muodin metsästäjälle

Rotermanni-kortteli on Tallinnan sydämessä ja lähellä satamaa. Vanha teollisuusalue on rakennettu viime vuosisadan alussa ja alueella oli mm. leipätehdas ja suolavarasto.

Sisustustärppejä Tallinnassa

Lähdin uudistetulla Viking XPRS:llä Tallinnaan päiväristeilylle hakemaan kevätinspiraatiota kotiini. Lempikaupunkiosani Tallinnassa on tällä hetkellä Kalamaja, joten suuntasin askeleeni sinnepäin.

Lue lisää


Varaa matka

Varaa matka

Vuorokauden nautintoristeily Viking Gracella

Nina lähti Turusta Vuorokauden risteilylle Viking Gracella ja nautti mm. hyvistä löylyistä Spa & Wellness -osastolla, jalkahieronnasta ja hyvästä ruuasta. Tule sinäkin!

Lue lisää

Vinkit Tallinnaan

Kaks kokka -ravintola 
Mitä parasta ruokaa ja lähellä satamaa. Parhaimmat simpukat mitä olen syönyt.

Vivian Vau -kenkäkauppa
Kenkäfriikkien, kuten minun, taivas.

Fabrik-ravintola 
Suurenmoinen ravintolakokemus, erikoisia makuja ja yllättäviä komboja.

Teletorn-tv-torni 
Upea näköala, ja reunakierros kannattaa. Jopa korkeanpaikankammoisille.

Butterfly Lounge -baari 
Kasari-ysärimaisuudessaan hieno. Herkulliset drinkit, myös alkoholittomat.