Ostokset

Shop 'Til You Drop

Me klubitiimiläiset tykkäämme shoppailla. Erityisesti sellaista, mitä Suomesta ei saa. Kuten Bershka, Springfield, Pull & Bear. Suuntasimme siis Rotermanni-kortteliin, jossa kyseiset merkit ja monet muut pitävät majaansa. Kortteli on ollut viime vuosina melkoisessa myllerryksessä, ja menee luultavasti vielä hetki ennen kuin kaikki on tip top, mutta jo nyt korttelissa saa kyllä shoppailtua sydämensä kyllyydestä.

Rotermanni-kortteli

Krunnipea Butiik

Pienestä Krunnipea Butiik -koru- ja asustekaupasta bongaamme kauniita koruja ja paljon muuta virolaisilta suunnittelijoilta. On vaikea valita, ja mukaan tarttuu vähän enemmänkin kuin mitä tarvitsisi. Mutta ainahan voi antaa lahjaksi – vaikka sitten itselleen. Kiva putiikki!
 
Müürivahe 28

Les Petites

Telliskivi Loomelinnak -luovuuskeskus on Kalamajan kuuma sydän: taiteilijoiden studioita, putiikkeja, ravintoloita ja baareja. Miltäs kuulostaa Les Petites -kauppa, joka pursuaa pienten suunnittelijoiden töitä, valikoituja vintagevaatteita ja koruja. Tuliaisiksi irtoaa kissakorvikset ja pikkutuhma värityskirja.

Telliskivi 60 A

Vanakraami pood

Vanakraami Pood -kirpparin ulkopuolella on pitkä tätijono. Kalusteita, keittiötarvikkeita, kenkiä, vaatteita, kirjoja, kankaita… Suurin osa tavaroista
tulee Ruotsista – tännekö ruotsalaisten ylijäämä joutuu? Melkein ostamme kaksi maisemataulua, mutta ne ovat liian isoja. Käyntimme jälkeen ymmärrämme jonottavia tätejä.

Vabriku 7a

Majatohter

Kauppa remonttireiskalle ja tee-se-itse-kaverille: täältä löytyy kaikki mitä tarvitset, kun remontoit vanhaa taloa tai haluat luoda persoonallista tyyliä uuteen. Laaja valikoima maaleja, vanhoja lukkoja ja avaimia, ovenkahvoja, erilaisia heloja jne.

Väike-Patarei 5

Ökolaps

Ökolaps kierrättää lastenvaatteita. Vaikka hintataso ei ole edullisin mahdollinen, tänne kannattaa tulla, koska vaatteet ovat hyvänkuntoisia ja edustavat myös laatumerkkejä kuten Sisley, Benetton ja Lenne. Lisäksi valikoimassa on paljon leluja, vaunuja, lastenistuimia…

Kopli 14

Balti Jaam

Balti Jaam on kiehtova sekoitus kirpputoria, ruokatoria ja sekatavaratoria. Täällä on vain pakko pysähtyä hetkeksi. Penkomaan laareja, katsomaan outoja tavaroita, mitä ihmettä tuo on -juttuja, ihmisiä, käsitöitä…

Rautatietorin vieressä