Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower sijaitsee historiallisessa myllyssä veden äärellä. Huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 27.4.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Hotelli sijaitsee Nackan kaupunginosassa 10 minuutin bussi- tai lauttamatkan päässä Tukholman keskustasta. Hotellin edustalta lähtee lauttoja Djurgårdenille ja Östermalmille. 2 km Viking Linen terminaalille Stadsgårdeniin.

Ravintolapalvelut: Ravintola ja baari

Muuta: Kylpylä Marina Towerissa on turkkilainen ja perinteinen sauna, poreallas ja uima-allas. Hotellivieraat saavat span sisäänpääsylipun alennettuun hintaan. Hotellissa on kokoustilat 400 henkilölle.

Pysäköinti: Maksullinen pysäköintihalli.

Osoite: Saltsjöqvarns kaj 25, 131 71 Nacka

Puhelin: +46 8 555 702 00

Faksi: +46 8 555 702 01

Sähköposti: info.marinatower@elite.se


Stockholm Pass - koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.