Hotel Gamla Stan

Tämä aikaisemmin hostellina toiminut pikkuhotelli sijaitsee Mälarenin rannalla vanhassakaupungissa, vain 250 metrin päässä Kuninkaanlinnasta.

Hotellirakennus on peräisin 1600-luvulta, ja talon historiallisen luonteen ansiosta huoneet ovat keskenään hieman erilaisia. Hotellin asukkailla on käytössään yhteiskeittiö. Hotelli sopii ennen kaikkea hyvää sijaintia ja siisteyttä arvostavalle, joka ei etsi luksusta.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.12.2016 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Tukholman vanhassakaupungissa

Ravintolapalvelut: Ei

Muuta: Aamiainen ei sisällä lämpimiä ruokia. Yhteiskeittiö  pienimuotoista ruuanvalmistamista varten. Huoneissa ei ole televisioita. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Hotelli on vaatimaton mutta viihtyisä. Ei sovellu liikuntaesteisille.

Pysäköinti: Ei ole omia pysäköintipaikkoja.

Osoite: Skeppsbron 22, vanhakaupunki, 111 30 Tukholma, Ruotsi

Puh: +46(0) 8 411 95 45

Sähköposti: info@hotelgamlastan.se


Stockholm Pass - koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.