Hop On Hop Off -kiertoajelut

Hop On Hop Off -kiertoajeluilla voit suunnitella reittisi ja aikataulusi itse. Voit hypätä kyydistä ja kyytiin niin usein kuin haluat. Kesto 24 h, voimassaolo alkaa ensimmäisestä kulkuneuvoon noususta. Ostamalla lipun ennakkoon säästät.

Bussikiertoajelu on voimassa koko vuoden, kesällä lisäksi vesibussi tai yhdistelmäkiertoajelu.

Hop On Hop Off -kiertoajelu bussilla

Ennakkoon ostetulla lipulla perheet tutustuvat Tukholmaan vieläkin edullisemmin: lapset (0–15 v) pääsevät kiertoajelulle vanhempien kanssa veloituksetta.

17.2.2017–31.3.2018

  • Aikuinen: 31,00 €
  • Lapsi 0–15 v veloituksetta

Pysäkit ovat tarkkaan valittuja Tukholman nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna, vanhakaupunki, Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Vasa-museo, ABBA-museo, kaupungintalo jne. Kiertoajelulla on opastus kuulokkeisiin monilla eri kielillä, mm. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lipulla saa myös alennusta moniin sisäänpääsykohteisiin.

Lippu voimassa 24 h. Lähtö Stadsgårdenin laiturilta 4, alkaen klo 10.30. Lähdöt 15-60 minuutin välein riippuen sesongista. Kokonainen kierros kestää n. 100 minuuttia.

Huom! Hinnat voimassa vain, kun lippu ostetaan ennakkoon online-palvelustamme tai myyntipalvelustamme. Lapset alle 6 v. matkaavat aikuisen sylissä.