Tukholma, vierailukohteet

HUOM! Tarkistathan aukioloajat aina palveluntuottajan omilta nettisivuilta.

Artipelag

Artipelag on kansainvälinen taiteen, hyvän ruoan, tapahtumien ja aktiviteettien kohtaamispaikka, joka sijaitsee upealla paikalla Tukholman saaristossa – kuitenkin vain 20 minuutin matkan päässä keskustasta. Artipelagiin on hyvät yhteydet autolla, bussilla tai lautalla. Keskuksessa on suuri taidehalli, kaksi ravintolaa (joissa terassi ja merinäköala), design-myymälä sekä erilaisia tiloja lapsille ja nuorille.

Viking Club -etu: Kaksi pääsylippua yhden hinnalla

Ajankohtaista
Lars Wallin: Fashion Stories  4.11.2016–12.3.2017

25-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävän muotisuunnittelija Lars Wallinin ylistetty Fashion Stories -näyttely esittelee lähes kaksisataa ylellisistä materiaaleista valmistettua uniikkiasua Wallinin uran varrelta. Vierailijoilla on mahdollisuus seurata luovaa prosessia ideatasolta luonnosten kautta aina valmiiksi asuksi asti. Näyttely on jaettu neljään teemaan: käsityö, couture, morsian ja näyttämö. Esillä on myös ennen näkemättömiä asuja.

Artipelagstigen 1, Gustavsberg, www.artipelag.se


 

  • Fashion Stories 4.11.2016–12.3.2017

  • Fashion Stories 4.11.2016–12.3.2017

Nobelmuseet

Nobel-museossa kerrotaan Nobel-palkinnoista, Alfred Nobelista ja Nobel-palkinnon saajista vuodesta 1901 nykypäivään. Nobel-museo haluaa levittää tietoa, herättää mielenkiintoa ja saada aikaan keskustelua tieteestä ja kulttuurista luovan pedagogiikan, modernin tekniikan ja tyylikkään muotoilun avulla.

Viking Club -etu: 50 % alennus normaalihintaisesta pääsylipusta

Börshuset, Stortorget 2, Tukholma, www.nobelmuseum.se


Skansen

Maailman vanhin ulkoilmamuseo Skansen tutustuttaa vierailijansa Ruotsin historialliseen pienoismallin, rakennuksiin ja pohjoismaisiin eläimiin.

Viking Club -etu: 10 SEK alennus sisäänpääsylipuista (maks. 2 aikuista ja 2 lasta /jäsen, lapset alle 6 vuotta ilmaiseksi)

Djurgårdsslätten 49-51, Tukholma, www.skansen.se