Vihula Manor Country Club & Spa (Vihula)

Vihulan kartano sijaitsee hurmaavassa 1500-luvulta peräisin olevassa miljöössä. Kartanoon kuuluu kaksi päärakennusta, 25 muuta historiallista rakennusta sekä 50 hehtaaria kaunista puistomaata Lahemaan kansallispuiston koillisnurkassa, Pohjois-Virossa.

Omatoimimatkalla ajo Tallinnasta kestää noin tunnin. Hotelliin on myös mahdollista varata huone, johon sisältyy bussikuljetus Tallinna–Vihula–Tallinna.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 19.3.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vihulan kartanosta on 4 km Itämeren syrjäisille hiekkarannoille, 6 km historialliseen Altjan kalastajakylään, joka tarjoaa kurkistuksen rannikon ihmisten elämään ennen ja nykyään. 20 km merikapteenien kylä Käsmuun, jossa on ainutlaatuinen merimuseo ja 25 km aluepääkaupunki Rakvereen, jossa on Rakveren keskiaikainen linna ja Aqva Park -vesipuisto.

Ravintolapalvelut: La Bohème Restaurant & Cocktail Lounge, joka sijaitsee kartanon päärakennuksen entisessä tanssisalissa, talonpoikainen Kaval-Antsin majatalo tilan alkuperäisessä jääkellarissa ja Lifestyle Café vanhassa historiallisessa vesimyllyssä.

Huonevarustelu: Kaikissa huoneissa on WC, TV, hiustenkuivain ja WiFi.

Pysäköinti: Maksuton yksityinen pysäköinti, varausta ei tarvita.

Osoite: Vihula, Lääne-Virumaa, 45402 Viro

Puh: +372 326 4100

Faksi: +372 326 4103

Sähköposti: info.vihula@uhotelsgroup.com

Muuta: Huoneluokka "Standard with transfer" sisältää bussikuljetuksen:

  • Tallinna, A-terminaali–Vihula klo 14.30 Tallinnasta (laiva saapuu klo 14.00), saapuminen Vihulaan klo 16.00.
  • Vihula–Tallinna, lähtö Vihulasta klo 12.00, saapuminen A-terminaaliin klo 13.30 (Viking XPRS lähtö ma–la klo 18.00 ja su klo 16.30).

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot