Swissotel Tallinn

Swissôtel Tallinn on ylellinen 5 tähden hotelli Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 18.12.2016 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Erikoistarjous Viking Clubin jäsenille 27.10.–30.12.2016

Nauti ylellisyydestä ja varaa Executive-huone Viking Clubin erikoishintaan.  
Hotellin ylimmissä kerroksissa sijaitsevan Executive-huoneen hintaan sisältyy spa-osaston ja kuntosalin vapaa käyttö sekä pääsy 28. kerroksessa sijaitsevaan Executive Lounge -tilaan, jossa on lounas- ja päivällisaikaan tarjolla kylmiä ja lämpimiä pikkusuolaisia sekä illalla juomia Cocktail Hours -aikaan.

Viking Club -hinta alk. 137,- kahden hengen Executive-huoneessa

  • Viking Club -tarjous alk. 133,-/hlö

  • Viking Club -tarjous

Sijainti: Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa. Viru-aukiolle on 850 metriä, Stockmannin tavaratalolle 150 metriä. Alueella on kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Ravintolapalvelut: Korkeatasoinen Horisont Restaurant & Bar sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Café Swiss on koko päivän auki oleva ruokaravintola. Lisäksi hotellissa on No3 Deli Lounge & Bar, josta saa makeita ja suolaisia välipaloja.

Muuta: Pysäköintipalvelu on mahdollista paikan päällä, ei varausta. Pysäköinti maksaa 25 €/vuorokausi. Hotellissa on myös kuntosali, sisäuima-allas ja useita saunoja, jotka ovat kaikki käytettävissä ilmaiseksi hotellin asiakkaille.

Osoite: Tornimäe 3, 10145 Tallinna

Puh: +372 624 0000

Sähköposti: reservations.tallinn@swissotel.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot