Oopperamatka Tallinnaan ja yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa

Vietä yö uudistetussa Original Sokos Hotel Virussa ja nauti Viron kansallisooppera Estonian tasokkaasta esityksestä.

Oopperapakettiin sisältyy laivamatkat Helsingistä, lippu Viron kansallisooppera Estonian sekä yö ja aamiainen Original Sokos Hotel Virussa.

Viking Club -hintaesimerkki/hlö

2016   103,- 2 hengen standard-huoneessa
2017   104,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaesimerkki/hlö

2016   111,- 2 hengen standard-huoneessa
2017   112,- 2 hengen standard-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • yöpyminen ja buffet-aamiainen Original Sokos Hotel Virussa
  • sisäänpääsy hotellin yökerho Café Amigoon
  • lippu valittuun näytökseen Kansallisooppera Estoniaan, Estonia pst. 4 (saa hotellin vastaanotosta)

Saapuminen hotellille samana päivänä kuin esitys. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00. Istumapaikat ovat permannolla, istumapaikan numeroon ei voi vaikuttaa etukäteen.

Paluu laivalla seuraavana päivänä.


Esitykset

La 26.11. My Fair Lady, musikaali- myyntiaika päättynyt
Pe 2.12. Pähkinänsärkijä, baletti- myyntiaika päättynyt
Pe 16.12. Faust, ooppera - myyntiaika päättynyt
La 17.12. Mustalaisruhtinatar, operetti - myyntiaika päättynyt

Pe 6.1. Carmen, ooppera
La 7.1. Pähkinänsärkijä, baletti
Pe 13.1. Lemmenjuoma, ooppera
La 14.1. Bajadeeri, baletti
Pe 27.1. Pähkinänsärkijä, baletti
La 28.1. Lemmenjuoma, ooppera
Pe 3.3. Modigliani - kirottu taiteilija, baletti
La 4.3. Mustalaisruhtinatar, operetti
Pe 17.3. Joutsenlampi, baletti
La 18.3. Carmen, ooppera
Pe 31.3. Joutsenlampi, baletti
La 1.4. Figaron häät, ooppera
Pe 21.4. Giselle, baletti
La 22.4. Tosca, ooppera
Pe 5.5. Onegin, baletti
La 6.5. Tosca, ooppera
Pe 19.5. Lentävä hollantilainen, ooppera
La 20.5. Joutsenlampi, baletti

Varaukset viimeistään 31 vuorokautta ennen matkaa.
Maksu 36 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.
HUOM! Hotelli- ja oopperalippuosuuksista ei hyvitetä takaisinmaksuna eräpäivän jälkeen.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot

Baletti Onegin, John Cranko
John Cranko teki koreografian samannimiseen Tšaikovskin oopperaan vuonna 1965. Onegin perustuu Puškinin runoromaaniin Jevgeni Onegin. Se kertoo ylimielisestä ja elämään kyllästyneestä aristokraatista, joka leikittelee ihmisten tunteilla ja hylkää nuoren Tatjanan pyyteettömän rakkauden. Myöhemmin Onegin katuu tätä katkerasti huomatessaan, että häntä kerran rakastanut nainen on nyt onnellisesti naimisissa toisen kanssa. Osat ovat vaihtuneet, ja Onegin kerjää Tatjanan rakkautta, mutta ei sitä enää saa.

Baletti Joutsenlampi, Pjotr Tšaikovski
Tšaikovskin Joutsenlampi on yksi näyttämöiden suosituimmista baleteista kaikkialla maailmassa säilyttäen asemansa ohjelmistoissa vuodesta toiseen. Baletissa yhdistyvät Tšaikovskin nerokas musiikki, runollinen tarina ja tanssirytmien ja hahmojen monipuolisuus. Koreografi ja tuottaja Tiit Härm on perustanut uuden version Joutsenlammesta Lev Ivanovin koreografialle, jossa joutsenlampi on prinssin mielikuvitusmaailmaa – sinne on helppo paeta todellisuutta ja mennä etsimään onnea ja rakkautta, mutta sieltä on vaikea löytää pois.

Oopera Lentävä hollantilainen, Richard Wagner
Tämä oopperaklassikko kertoo merikapteenista, joka on kirottu seilaamaan ikuisesti maailman meriä, ja jonka ainoa toivo vapautua tästä julmasta kirouksesta on löytää itselleen uskollinen, pyyteettömästi rakastava vaimo. Wagner on todennäköisesti samaistunut voimakkaasti tämän oopperan päähenkilöön. Myös hän koki itsensä kodittomaksi vaeltajaksi, joka etsii epätoivoisesti pelastusta rakkaudesta. Italialaisen Pamela Recinellan ohjaama esitys on visuaalisesti moderni.

Modigliani – kirottu taiteilija, Thomas Edurin baletti Tauno Aintsin musiikkiin.
Tämän baletin perustana on Amedeo Modiglianin myrskyisä elämä 1900-luvun taitteessa. Modiglianin taide toimi siltana kubismia ja art decoa edustavien sukupolvien välillä 1920-luvulla. Modigliani oli tarinoiden mukaan omalaatuinen luonne; hänellä oli palavia rakkaussuhteita mm. kirjailija Anna Akhmatovan kanssa, hän uneksi Parnassus-vuoren valloittamisesta ja näki Picasson kilpailijanaan. Modigliani kärsi myös tuberkuloosista, jota hän yritti peittää runsaalla alkoholin- ja huumeidenkäytöllä.

Ooppera Lemmenjuoma/L’elisir d’amore, Gaetano Donizetti
Lemmenjuomassa koskettava rakkaustarina yhdistyy komiikkaan sekä ihastuttavaan musiikkiin. Oopperan ensi-ilta Milanossa vuonna 1832 sinetöi Donizetin aseman italialaisessa oopperamaailmassa. Lemmenjuomassa on vaikutteita opera buffasta ja bel cantosta.

Ooppera Faust, Charles Gounod
Klassinen tarina Faustista tuodaan näyttämölle Dmitri Bertmanin ja Ene-Liis Semperin vision pohjalta. Gounodin oopperassa Faust myy sielunsa paholaiselle saadakseen takaisin nuoruutensa ja lankeaa viattomaan mutta kohtalokkaaseen kaunottareen Margaretaan. Voittajia ei ole, kun tekee sopimuksen paholaisen kanssa – Faust nöyryyttää Margaretan ihailijaa, surmaa tämän veljen ja ajaa tämän hulluuteen

Operetti Mustalaisruhtinatar, Imre Kálmán
Intohimoinen ja tunteikas operetti Mustalaisruhtinatar on Kálmánin luomistyön huipentuma ja todellinen operettiklassikko. Säveltäjä halusi juoneen dramaattista syvyyttä – Mustalaisruhtinatar nähdäänkin operettiversiona La Traviatasta, mutta niin että loppu on onnellinen.

Ooppera Tosca, Giacomo Puccini
Tosca on yksi maailman suosituimmista oopperoista, ja se on helppo ymmärtää. Se on intohimoinen draama, jossa arjen käänteet ovat yllättävämpiä kuin moni unelmoisikaan. Kauniin oopperalaulaja Toscan ja taitelija Cavaradossin rakkautta yrittää myrkyttää poliisipäällikkö Scarpia, joka sotkee heidät salamyhkäiseen juonitteluunsa. Käydään kamppailu, johon liittyy rakkaus, poliittinen vehkeily ja vallanhimo, joka ei tunne armoa.