Ostokset

Viking Linen myymälöistä löydät suussasulavia makeisia ja korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.

Xprice magazine

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 1.9.–31.10.2015.
 

Katso tarjoukset
Taxfree magazine

Tax-free -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla ja Viking Gracella 1.9.–31.10.2015.

Katso tarjoukset

Koristaudu kuten tähdet – käytä korutatuointeja

Maailmalla jo pidempään suosiossa olleet korutatuoinnit ovat nyt saatavilla myös Punaisilla laivoilla. Lulu DK:n tatuoinneilla voi luoda persoonallisia ja huomiota herättäviä koristuksia ihollesi - Beyoncén, Katie Holmesin, Vanessa Hudgensin ja Sarah Jessica Parkerin tyyliin. Korosta esimerkiksi parasta puoltasi ja viimeistele asusi ripauksella kullanhohtoista luksusta.


Ennakkotilaus

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Victorias Secret shop Viking Grace

Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälä

M/S Viking Gracen Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja. Lue lisää