Bath & Body Works

Suositun amerikkalaisbrändi Bath & Body Worksin kauneudenhoitotuotteet ovat saapuneet Viking Gracelle. Tule tutustumaan tuotteisiin tax-free-myymälän shop-in-shopiin ja löydä omat suosikkisi.

Uusi huippubrändi Viking Gracella

Enää Bath & Body Worksin tuotteita ei tarvitse hakea Atlantin toiselta puolelta tai Arlandan lentokentältä, sillä nyt saat kaiken kauneudenhoitoon Viking Gracen tax-free-myymälästä. Tule tutustumaan ihanalta tuoksuviin suihkusaippuoihin, vartalovoiteisiin, spa-tuotteisiin sekä muihin kauneudenhoitotuotteisiin ja hanki suosikkisi – edulliseen tax-free-hintaan tietysti.

Bath & Body Works

Kahden viime vuosikymmenen aikana ihonhoidon tutkimukseen ja kauneudenhoitotuotteiden kehittämiseen panostanut Bath & Body Works tarjoaa korkealuokkaisia, kasvipohjaisia ja luonnon raaka-aineita sisältäviä tuotteita, joiden ainesosilla on todistettuja vaikutuksia. Bath & Body Works -myymälöitä on yhteensä 1627 ympäri maailmaa, ja yrityksen liikevaihto on 2,9 miljardia dollaria. Viking Gracen Bath & Body Works shop-in-shop on Itämeren ensimmäinen.


Varaa matka