Oscar restaurant

Oscar à la Carte

Klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä Viking Gracella.

Tarjolla on erikoisaamiaista, lounasta, päivällistä, ryhmämenuja sekä illallisia. Parhaista raaka-aineista ammattitaidolla valmistetut annokset, henkilökohtainen palvelu ja erinomainen viinilista tekevät ateriasta elämyksen.

Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Ajaton, moderni sisustus sekä suurista ikkunoista avautuvat saaristomaisemat viimeistelevät upean kokonaisuuden. Lisäksi Oscarissa soi elävä musiikki.

Seamore Champagne Lounge

Ravintola Oscarin vieressä sijaitseva samppanja- ja viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista. Tilan yhteydessä on myös takeaway-viinimyymälä, josta löytyy huippuviinejä edullisin hinnoin.

Koe ainutlaatuinen Chemex-kahvinautinto

Seamore-ravintolassa pääset nauttimaan kahvimaailman kuumimmasta uutuudesta, Chemex-keittimellä keitetystä kahvista sekä suolaisesta ja makeasta pikkupurtavasta.

Hinta/hlö 22,50

Lue lisää

Tilaa äyriäisvati ennakkoon

Upea äyriäisvati sisältää: ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Hinta/hlö 47,-

Lue lisää

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.


Uudenvuodenmenu 31.12.2016

Juhlava kolmen ruokalajin à la carte -illallinen, jonka pääruoaksi voit valita lihan, kalan tai kasvisvaihtoehdon. Suosittelemme myös ravintolatiimimme valitsemaa, menuun sopivaa viinipakettia. Menu on tarjolla Amorellan, Gabriellan, Mariellan ja Viking Gracen à la carte -ravintoloissa.

Uudenvuodenmenu 49 €
Viinipaketti 31 €

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.