Äyriäisvati

Punaisten laivojen pöydät notkuvat meren antimista!

Mariella, Gabriella, Amorella ja Viking Grace 22.12.2016 saakka

À la carte -ravintoloiden pöytiin kannetaan tuoreista merenherkuista koostettuja Äyriäisvateja Helsinki–Tukholma- ja Turku–Tukholma-risteilyillä. Annoksessa on mukana muun muassa hummeria ja taivaallisia simpukoita erilaisten kastikkeiden kera. Mitä luksusta!

Hinta

47,-/henkilö

Hintaan sisältyy

Äyriäisvati hummerilla: ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja (Ruotsin länsirannikolta) ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Annos tarjoillaan leivän ja voin kanssa.


Helsinki–Tukholma, Mariella ja Gabriella
Food Garden, kattaukset klo 18.00 ja 21.00

Turku–Tukholma, Viking Grace
Viking Grace: Oscar à la carte, kattaukset klo 15.00 ja 20.55
Amorella: Food Garden, kattaus klo 21.00

Ajat ovat Suomen aikoja.


Ennakkovaraukset

Varausjärjestelmästämme tai myyntipalvelustamme viim. 3 vrk ennen matkaa.