Viihde ja artistit

Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen niin tämän hetken kuumimpien artistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana ja viihtyä erikois- ja teemaohjelman parissa.

Viihteen mestari Viking XPRS

Tallinnan-reitin Viking XPRS on tunnettu hyvästä viihteestään ja erikoislähdöistään, ja varsinkin perjantaisin ja lauantaisin bilebändi ja DJ:t nostavat tunnelman kattoon.

Entistä viihdyttävämmät Mariella ja Gabriella

Alkuviikosta on luvassa tuplasti tanssia, ikivihreitä musiikkiteemoja, torstaisin Suomen kirkkaimpien tähtien keikkoja ja perjantaisin bileitä. Viikko huipentuu huippu-DJ:iden setteihin lauantailähdöillä.

Party

Lähde keikalle Viking Gracelle

Vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Alkuviikosta tanssitaan kotimaisten orkesterien tahtiin, Viking Grace Live tuo ykkösartistit estradille ja torstaisin sekä perjantaisin biletetään.

Amorella vie viihtymään

Tartu mikkiin maanantai-karaokessa, kokeile onneasi tiistaibingossa ja heittäydy tanssin pyörteisiin keskiviikkoisin ja viikonloppuisin. Lisäksi teemaohjelmaa, kuten Amorella Love -visailut ja lasten omat Ville Viking -sunnuntait.

Artistihaku

Etsi artisteja laivan, kuukauden tai nimen perusteella.

Varaa matka

Viking Line NG LI logo