Live from the 60’s 22.8.–22.12.2016

Tämä show vie sinut nostalgiselle matkalle 60-luvulle, ensimmäisen rock-sukupolven syntyaikaan. Mukaansatempaava show tarjoilee hittejä kyseisen aikakauden idoleilta, kuten Dannyltä, Kirkalta, Ankilta ja Lea Lavenilta – unohtamatta tietenkään ulkomaisia artisteja. Aikamatka päättyy retrodiskoon!

Amorellan ma–to-lähdöillä 22.8.–22.12.2016.

Show’sta vastaa mies- ja naisartistiduo liveorkesterin säestyksellä.

NETTA DAHLBERG on laulaja-näyttelijä Helsingistä. Tällä hetkellä Dahlberg työstää toista sooloalbumiaan, minkä lisäksi hän on mukana useissa teatteri- ja televisioprojekteissa, viimeisimpinä mainittakoon draamallinen konsertti Marilyn Made Ma Sing it ja Tell Me On A Sunday.
 
PEKKA HEINO on suomalainen laulaja ja muusikko. Hän on keikkaillut useiden eri orkestereiden kanssa, kuten mm. Brother Firetribe, Leverage ja Rock´n Roll Sensation. Punaisilla laivoilla hänet muistetaan myös Golden 50’s-tuotannosta.
 
ANNA HANSKI on suomalainen iskelmälaulaja, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Tunteisiin, Jos et sä soita ja Sanat pienetkin. Hanski on levyttänyt myös useita Lee Hazelwoodin kappaleita suomeksi, joista tunnetuin on Kotiviini eli Summerwine. Kaikkiaan kymmenen albumia julkaissut Hanski on saavuttanut useamman platina- ja kultalevyn.

DIMITRI KEISKI on kokkolaistaustainen artisti, joka tosin on syntynyt ja kasvanut Ruotsissa. Vuonna 2011 hän voitti Ruotsin True Talent kilpailun, jonka pääpalkintona oli miljoona kruunua. Dimitri on kisojen jälkeen esiintynyt muun muassa Dannyn orkesterissa.

ANNIKA EKLUND on kruunattu tangoprinsessa ja iskelmätähti, joka on esiintynyt myös lukuisissa musikaaleissa. Annika on esiintynyt 13-vuotiaasta lähtien oman yhtyeensä kanssa. Hänen tunnetuksi tekemiään kappaleita ovat mm. Shanghain Valot, Ole hiljaa ja suutele mua, Julia jäi henkiin, On sama kuinka kauas meet ja cover-versio Yön kappaleesta Särkyvää.

HANNA SILANDER on I´dees yhtyeestä tuttu laulaja. Esiintyjän uransa Hanna aloitti Viking Linella Hot Cakes tanssiryhmässä. Viimeaikoina hän on esiintynyt musikaaleissa ja akustisissa projekteissa siskonsa kanssa.