Just nu

Vinterrea

Vinterrea t.o.m. 31.1.2017

Matka 2017-resemässan till ära får du nu resor till nästan halva priset. Boka vinterns otippade vinnare till extra rött pris! Och som Viking Club-medlem får du ytterligare 10 % rabatt! Kryssningar, ruttresor och hotellpaket – det är bara att välja. Boka senast 31.1, resetid t.o.m. 31.3.

Läs mer

Erbjudanden med S-Förmånskort

S-gruppens ägarkunder: pigga upp vintern

Vi vill erbjuda dig en färgklick under den mörka årstiden eller varför inte bara lite miljöombyte för nöjes skull. Nu får S-gruppens ägarkunder upp till 50 % rabatt på dagens pris på kryssningar från Helsingfors till Tallinn och Stockholm samt på dygnskryssningar från Åbo. Du får Bonus på hela resans pris.

Läs mer

Östersjön är en hjärtesak för oss – Finland 100

Östersjön är en hjärtesak för oss – Finland 100

Östersjön är och kommer alltid att vara av stor betydelse för Finland och Viking Line, både som trafikrutt och som ett område för fritid och rekreation. Viking Line värnar om havet och skärgårdsnaturen i det dagliga arbetet. Jubileumsåret Finland 100 till ära vill Viking Line samla in medel för att skydda Östersjön.

Läs mer

Hotellsemester i Tallinn?

Förläng resan med en dag eller två - se våra hotellalternativ!

Stämningsfulla Tallinn är en av Europas bäst bevarade medeltida städer. I Tallinn och dess omgivningar finns flera badhotell, utmärkta alternativ när du vill koppla av och ha det skönt.

Läs mer

Förhandsbeställning av dryck

Förhandsbeställning av dryck

Fest på kommande? Nu kan du beställa drycker på förhand på alla våra fartyg! Det är förmånligare att beställa på förhand och inköpet levereras direkt till din bil.  Du kan även göra en Förhandsbeställning i online för rutten Helsingfors–Tallinn.

Läs mer

Vi bjuder på en än skönare sjöväg till Tallinn

Viking XPRS förnyas

Viking XPRS, som trafikerar på rutten Helsingfors–Tallinn renoveras i januari när den är på dock. Efter renoveringen kan du njuta av en än skönare sjöväg till Tallinn.

Läs mer

Viking Graces dansvecka

Viking Graces dansvecka 22.1–28.1

Dansveckan ombord bjuder på dubbla dansartister- och orkestrar både i nattklubben Vogue och i vårt vardagsrum Retro. Kan du inte dansa? Inga problem – det blir ju danskurs också! En vecka, sju kryssningar med dans dans dans av alla sorter. Parketten är redo, du följer väl med!

Se alla artister och boka din resa

Amorellas dansonsdagar

Amorellas dansonsdagar

​Höstens nyhet ombord M/S Amorella. Nu blir det dans till finska stjärnartister varje onsdag, precis som våra gäster önskat! 25.1: Dansorkerster Ippe Mansikka 1.2: Sinitaivas 8.2: Saija Tuupanen 15.2: Meiju Suvas 22.2: Teemu Roivainen 1.3: Johanna Debreczeni 8.3: Pekkaniskan Pojat 15.3: Heidi Pakarinen

Läs mer

FORK på Viking Grace

FORK på Viking Grace 29.1

FORK – Finlands rockigaste a cappella-grupp, som uppnått internationellt status, återvänder till Viking Grace för att glädja sina fans. Deras originella kombination av vokal briljans, humor, ljusshow och glamour är fullkomligt unik.

Se dagens pris och boka

Läckerheter på Röda båtarnas temameny

Skrei-, blini- och romveckor 2.1–28.2.2017

De traditionella rom- och bliniveckorna i början av året har nu fått sällskap av en norsk delikatess, skrei-torsk.

Läs mer

Revolutionary Night-Minikryssningar

Revolutionary Night-Minikryssningar 11.2 och 6.5.2017

Revolutionary Night klubbkvällarna är kända för bra fester och pinfärsk klubbmusik – och nu kommer de också till Viking XPRS.

Norm. fr. 26,-/B2P-hytt

Viking Club fr. 22,-/B2P-hytt

Läs mer

Alla kryssningar

Dagens bästa priser

Se dagens bästa kryssningspriser. Priset varierar enligt resedatum och ledig kapacitet. Begränsat antal platser.

Boka

Norm. fr. 40,-/C4-hytt

Viking Club fr. 30,-/C4-hytt

Boka

Norm. fr. 44,-/I4-hytt

Viking Club fr. 33,-/I4-hytt

Boka

Norm. fr. 25,-/B4-hytt

Viking Club fr. 21,-/B4-hytt

Boka

Norm. fr. 14,-/person

Viking Club fr. 12,-/person

Boka

Norm. fr. 24,-/B2S-hytt

Viking Club fr. 20,-/B2S-hytt

Boka

Norm. fr. 12,-/pers.

Viking Club fr. 10,-/pers.

Det är förmånligare ombord!

Godis, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker och accessoarer till förmånliga sjöpriser. Du sparar minst 25 % mot rekommenderade priser iland.

Se hela taxfreesortimentet