Astrid Lindgrens Värld 17.6–28.8.2016

Astrid Lindgrens Värld är en teater- och temapark i författarens födelsestad Vimmerby, ca 294 km från Stockholm. Bilfärd från Stockholm tar ca 3,5 timmar.

Astrid Lindgrens Värld är en sagolik plats för både stora och små. I Sveriges största utomhusteater i författarens födelsestad Vimmerby kan du träffa bl.a. Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Karlsson på taket. Här är det alltid nära till glädje, lek och skratt. Under en vandring runtom i parken passerar man välkända platser som Mattisborgen, Körsbärsdalen eller Bullerbyn. Upplev välbekanta scener ur böckerna och bli en del av de omtyckta berättelserna – barnen får möta, leka och busa med sina favoritkaraktärer på riktigt! Nyhet är Bröderna Lejonhjärtas karaktärer och platser.

Astrid Lindgrens Värld öppnar i mitten av maj och håller öppet under sommaren och hösten. Säsongen avslutas med en småländsk höstmarknad i slutet av oktober.

Fråga oss om förmånlig inkvartering på Scandic- och Choice-hotellen i Sverige.

Produkten eller erbjudandet gäller tyvärr inte längre.

Entrébiljett

1 dags biljett
40 € vuxen
29 € barn 3–14 år
25 € senior 65+

2 dagars biljett (två dagar i följd)
58 € vuxen
40 € barn 3–14 år
35 € senior 65+

Barn 0–2 år gratis.

Biljetter säljs endast tillsammans med Viking Lines båtresa.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Gäller endast nya bokningar, ej grupper. Begränsat antal platser. Förbehåll för ändringar.