Spa Viking Grace

I love me-kryssning på Viking Grace 20.5.2017

Samla dina vänner och styr stegen mot ett dygn i skärgårdsmiljö! I love me-kryssningen på fantastiska Viking Grace tar dig och dina vänner på en resa fylld med god mat och välbefinnande och erbjuder bl.a. bra musik, make-up- och frisyrtips och en avkopplande yogastund. Kom och skäm bort dig!

Viking Line i samarbete med Messukeskus.

Föreläsare är psykoterapeuten och författaren Maaret Kallio och hon pratar om parförhållanden, familjeliv, barnuppfostran och livskompetens. Toppartister på kryssningen är Egotrippi och Kim Herold.

Program (finsk tid)

 • Egotrips konsert på avresekvällen
 • Kim Herold på returresan kl. 13.30–14.30
 • Maaret Kallios föreläsning på returresan kl. 15.00
  Föreläsningens tema: Lujasti mutta lempeästi - itsensä kohtaamisen taidot.

Tilläggsprogram mot liten avgift

 • Design Walk, då du gör en guidad fartygsrundvandring på Viking Grace med info om bl.a. designen ombord. Avslutningsvis ingår ett glas mousserande vin eller en alkoholfri dryck per person. Rundvandringen tar ca en timme och arrangeras kl. 12 och 16. Start från konferensavdelningen. Du kan anmäla dig och betala turen i Info genast när du kommer ombord och på morgonen fram till kl. 12.
  Pris 10,-/person.
 • Champagne Break är en halvtimmes introduktion till champagner och ordnas kl. 12.30 och 13 i Seamore champagnebaren. I Champagne Break ingår ett glas champagne och köksmästarens amuse­bouche. Du kan anmäla dig och betala turen i Info genast när du kommer ombord och på morgonen fram till kl. 12.
  Pris 15,-/person.

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Skaldjursplatå

Förhandsboka en läcker skaldjursplatå som innehåller m.m. ½ hummer, olika kräftor och musslor med tillbehör.

Shopping

Parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat!

 

Betalning senast 30 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare. Obetalda bokningar annulleras. Vi rekommenderar vårt online-betalningssystem.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Gäller endast nya bokningar, ej grupper. Begränsat antal platser. Förbehåll för ändringar.

Utnyttjandet av Viking Line Club-priser och -förmåner förutsätter att medlemmen reser med. Medlemsvillkor