Nationalopera Estonia och övernattning på Original Sokos Hotel Viru

Övernatta på renoverade Original Sokos Hotel Viru och njut av en prima föreställning vid Estlands nationalopera Estonia.

Försäljningsperioden för denna produkt är tyvärr över.

Viking Line Club-prisexempel/person

104,- i 2 personers standardrum
 

Prisexempel/person

112,- i 2 personers standardrum

I priset ingår

  • tur/retur personbiljett Helsingfors–Tallinn–Helsingfors
  • övernattning samt bufféfrukost på Original Sokos Hotel Viru
  • inträde till hotellets nattklubb
  • biljett till vald operaföreställning på Nationalopera Estonia, Estonia pst. 4.

Ankomst till hotellet samma dag som föreställningen. Alla föreställningar börjar kl. 19.00. Sittplatserna är på parketten. Platsnummer kan inte bokas/påverkas på förhand.

Retur med båten nästa dag.


Föreställningar

Fre. 17.03 Svansjön, balett
Lör. 18.03 Carmen, opera
Fre. 31.03 Svansjön, balett
Lör. 01.04 Figaros bröllop, opera
Fre. 21.04 Giselle, balett
Lör. 22.04 Tosca, opera
Fre. 05.05 Onegin, balett
Lör. 06.05 Tosca, opera
Fre. 19.05 Den Flygande Holländaren, opera
Lör. 20.05 Svansjön, balett


Bokningar senast 31 dagar före resan.
Betalning
senast 36 dygn före avresan eller omgående, ifall resan börjar redan tidigare.

OBS! Ingen återbetalning av hotell eller operabiljett om bokningen annulleras senare än vad betalningsdagen är. Avbeställningsskydd kan inte köpas i samband med denna resa.

Opera Tosca, Giacomo Puccini
Tosca en av världens populäraste operor, och det är lätt att förstå varför. Det är en ett passionerat drama, där vardagens händelse är mer oväntade än man skulle föreställa sig. Den vackra operasångerskan Tosca och artisten Cavaradossi är förälskade, men polischefen Scarpia vill förstöra det med sitt hemlighetsfulla ränksmideri. Det blir en kamp mellan kärlek, politiskt intrigspel och maktbegär.

Balett Onegin, John Cranko
John Cranko har gjort koreografin till Tjajkovskij opera med samma namn 1965. Onegin är baserad på Pusjkins Jevgenij Onegin. Baletten berättar om en arrogant aristokrat som är trött på livet och leker med människors känslor och stöter bort unga Tatjanas ovillkorliga kärlek. Senare ångrar Onegin bittert detta, när han inser att en kvinna som en gång älskat honom nu är lyckligt gift med en annan. Delarna har förbytts, och nu ber Onegin om Tatjanas kärlek, men får den inte längre.

Balett Svansjön, Pjotr Tjajkovskij
Tjajkovskijs Svansjön är en av de mest populära baletterna i hela världen. I baletten kombineras Tjajkovskijs geniala musik, en poetisk berättelse, dansrytmer och mångsidiga karaktärer. Koreografen och producenten Tiit Härm har baserat sin nya version av Svansjön på Lev Ivanovs koreografi, där svansjön är prinsens fantasivärld – en värld där det är enkelt att fly verkligheten och hitta lycka och kärlek, men också en värld från vilken det är svårt att fly.

Opera Den Flygande Holländaren, Richard Wagner
Denna opera berättar om klassiska sjökaptener, som är fördömda att segla för evigt på världshaven, och vars enda hopp att fly från denna grymma förbannelse är att hitta sig en lojal, altruistisk och kärleksfull hustru. Wagner har sannolikt kraftigt identifierat sig med huvudpersonen i denna opera. Dessutom kände han sig som en hemlös vandrare, som desperat letade efter frälsning i kärleken. Italienska Pamela Recinellas regisserade föreställning är visuellt modern.