Oscar restaurant

Oscar à la Carte

Det klassiska köket med influenser från Skandinavien erbjuder sofistikerade kulinariska upplevelser ombord Viking Grace.

Här serveras specialfrukost, lunch och middag samt grupp- och supémenyer. Maträtterna som tilllagas proffsigt av de bästa råvarorna, den personliga servicen och den utsökta vinlistan gör måltiden till en upplevelse.

I köket prioriteras säsongens bästa närproducerade råvaror. Den tidlösa, moderna inredningen samt skärgårdslandskapet som öppnar sig i de stora fönstren kompletterar den ståtliga helheten. I restaurang Oscar bjuds gästerna också på levande musik.

Seamore Champagne Lounge

Champagne- och vinbar bredvid restaurang Oscar passar utmärkt till exempel för en aperitif före kvällens à la carte-middag. I anslutning till baren finns även en takeaway-vinbutik där du hittar toppviner till mycket förmånliga priser.

Upplev en unik Chemex-kaffestund

I restaurang Seamore kan du njuta av kaffevärldens hetaste nyhet: kaffe bryggt i Chemex-panna. I kaffestunden ingår också söta och salta snacks.

Pris/person 22,50

Läs mer

Skaldjursplatå

½ hummer, havskräftor, blåmusslor, krabbklor, färska och rökta räkor, chilimusslor och tillbehör.

Pris/person 47,-

Läs mer

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.


Nyårsmeny 31.12.2016

Välkommen till vår omtyckta à la carte-restaurang där vi serverar en högklassig trerätters nyårsmeny. Du har möjligheten att välja mellan fisk och kött till varmrätten, och det finns även en vegetarisk meny. Tips! Förgyll middagen med ett vinpaket med speciellt utvalda viner.

Nyårsmeny 49 €
Vinpaket 31 €

Boka fönsterbord

Vill du säkra din plats vid fönsterbordet i vår à la carte-restaurang? Platsen kostar 3 €/person och förutsätter att du även köper en måltidskupong. Bokningar online eller via vår resetjänst.