Underhållning och artister

Varje dag året runt stiger närmare 200 artister ombord på våra fartyg. Bländas av glittret när dagens heta stjärnor uppträder, njut av gamla artistgodingar och charmas av härliga temashower.

Dessutom blir det förstås dans och hålligång, ståuppkomik, karaoke, spel och pokerturneringar, frågesport och tävlingar. För barnen har vi planerat massor av pyssel, spel och andra trevliga sysselsättningar. Välkommen ombord, det är dags för show!

Koppla av på konsert på Viking Grace

Viking Graces Dygnskryssnignar erbjuder en unik kväll i dansens och underhållningens tecken. I borjan av veckan dansar vi loss till inhemska orkestrar, Viking Grace Live framför toppenartister på Östersjöns bästa estrad och på torsdagar och fredagar görs de ultimata partykryssningar.

Mariella och Gabriella från Helsingfors till Stockholm

I början av veckan blir det dubbelt mer dans än tidigare, onsdagarna är vikta för evergreens, på torsdagarna intar Finlands bästa artister scenen och fredagarna är riktiga partyavgångar. Veckan avslutas med toppdjs på lördagarna.

Amorellas morgonavgångar från Åbo

Klia dina geniknölar och kom på frågesportsmåndagar och testa din lycka i bingo på tisdagar. Danskryssningar görs på onsdagar och på veckoslutet. Varje dag mycket program från arla morgonstund till småtimmarna. Dessutom olika temor som Amorella Love-frågesport och barnens egna Ville Viking-söndagar.

Nöjesmästaren Viking XPRS

Tallinn-ruttens Viking XPRS är känd för sitt nöjesutbud med special- och partyavgångar och livekonserter och DJs på veckosluten.

Talent Suomi-stjärnor till havs

På påsklovet kan du återgå till Talent Suomi 2016 stämningarna, för de välbekanta artisterna från programmet kommer till Röda båtarna för att underhålla dig.

För ett upplevelserikt påsklov

Under påsklovet är Röda båtarna lastade med program riktat till de små matroserna.

Artister

Hitta artister per fartyg, månad eller artistnamn.