Helsingfors, shopping

Finlayson

Butiken erbjuder högklassiga textiler för sov- och badrum, kök och matplats samt täcken och kuddar. Sortimentet omfattar också presentartiklar för olika sammanhang.

Viking Club-förmån: 20 % rabatt på normalprissatta produkter.

Södra Esplanaden 14, Helsingfors, www.finlayson.fi


Presentboden KahVilla

I den charmiga shoppen hittar du presenter för alla tillfällen. I produktutbudet ingår bl a gourmetkaffe och -te från Robert's Coffee, keramik från Kustavin Savipaja, doft- och bordsljus från Paratiisipaja samt gourmetprodukter, konst och inredningsdetaljer från ett flertal producenter.

Viking Club-förmån: 10 % rabatt på normalprissatta produkter.

Adress Högbergsgatan 7, Helsingfors, www.zeberas.fi


Liike

Liike har sedan år 2000 fungerat som specialaffär för finländsk kläddesign. Liike erbjuder ett unikt tillfälle för kunder och designers att träffas personligen eftersom designern ofta är på plats i butiken. Just nu finns följande märken representerade: vainio.seitsonen, Tikit, Dusty, Haaksiluoto och Camilla Mikama.

Viking Club-förmån: 10 % rabatt på produkternas normalpris

Fredriksgatan 24, 00100 Helsingfors, www.liike-shop.com


Lumi

Formger och tillverkar väskor och accessoarer för damer och herrar, som vill ha en personlig, stilren och modern design. Företaget grundades vid millennieskiftet i New York av en fransk-finsk designerduo. I dag säljs företagets produkter i mer än 25 länder. Sortimentet präglas av tidlösa modeller, specialtillverkade material, högklassigt läder samt fiffiga detaljer. För närvarande färgas upp till 70 % av produkterna med växtfärger, som tär mindre på naturen.

Viking Club-förmån: 10 % rabatt på normalprissatta produkter i Vivid-serien.

Förmånen gäller i följande butiker:
Lumi Supermarket, Alexandersgatan 28, Helsingfors
Lumi on 14, Båtmansgatan 14, Helsingfors

www.lumiaccessories.com


Sofinah

Butiken SOFiNAH proppfull med fint mode!

Butikens urval består av kläder, accessoarer och kosmetika; internationella märken av hög kvalitet och med etiska värderingar, och som självklart är vackra att se på och sköna att bära.

Viking Club-förmån: 10 % rabatt på normalprissatta kläder.

Nylandsgatan 17, Helsingfors
Bekanta dig i nätbutiken, www.sofinah.fi, och nätpublicering, www.lifebysofinah.com, med det mångsidiga urvalet och historierna bakom produkterna.


TRE Christmas Market

TRE Christmas Market öppnar i WTC i Helsingfors på Alexandersgatan. Den historiska och vackra banksalen fylls av finländsk design, välgörenhet i samarbete med Brother Christmas och förstås julstämning när TRE Christmas Market öppnar sina dörrar för över 100 företag.

Det mångsidiga utbudet inkluderar bl.a. Cozy Publishings böcker, Papu Designs barnkläder, textilier från Lapuan Kankurit, inredningsprodukter Tikau och Veros filt- och korgvaror. Oton Soppa-restaurangen står för grötservering och Johan & Nyström öppnar ett litet kafé.

Viking Club-förmån: 10 % rabatt på normalprissatta produkter.

TRE Christmas Market
Alexandersgatan 17, Helsingfors
Öppettider 24.11–23.12 (ej 6.12) kl. 11–20, veckan innan jul kl. 11–21.
Julafton 24.12 kl. 9–12.