Helsingfors, restauranger

Hard Rock Cafe Helsinki

Hard Rock Cafe Helsinki är en välkänd restaurang med en avslappnad bar och ypperlig rockmusik. Här får du gedigen mat och rejäla portioner, för både små och stora rockare. Hard Rock Cafe är beläget i centrum av Helsingfors.

Viking Club-förmån: Köp en varmrätt så får du en Hot Fudge Sundae på köpet, alternativt kan du köpa en varmrätt för en vuxen så får du en gratis hamburgare för ett barn (gäller barn upp till 10 år) per varmrätt. Dessa erbjudanden kan inte kombineras med varandra. 10 % rabatt på varor som säljs i Rock Shop (gäller ej nedsatta varor samt varor som säljs för välgörenhet).

Alexandersgatan 21, 00100 Helsingfors, www.hardrock.com/helsinki

Cantina West

I centrum av Helsingfors bjuder på mexikanska smaker i en vackert inredd interiör. Upplev den roliga restaurangen och dess avslappnade stämning – och inte minst för den läckra maten!

Viking Club-förmån: 10 % rabatt på måltider för hela bordssällskapet max 4 personer och en flaska husets vin till specialpris 20 euro (normal pris 38 euro).

Kaserngatan 23, Helsingfors, www.cantinawest.net


Tony´s Deli

Tony's Deli är grundat av kärlek till det italienska köket. Den stämningsfulla restaurangen har allt som behövs för en italiensk middag. Restaurangen serverar delikatesser som lämpar sig såväl till fest som till vardagsmål.

Viking Club-förmån: 15 % rabatt på à la carte-portioner må–lö kl. 15–21. Ingen rabatt på alkoholprodukter. Max. 4 personer/Viking Club-kort.

Bulevarden 7, 00120 Helsingfors, www.tonysdeli.fi