Spa Viking Grace

I love me -risteily Viking Gracella 20.5.2017

Kokoa ystävät yhteen ja suuntaa vuorokaudeksi saaristomaisemiin! I love me -risteily upealla Viking Gracella vie sinut ja ystäväsi hyvän ruoan ja hemmottelun pariin ja tarjoaa muun muassa hyvää musiikkia sekä rentouttavan joogahetken. Hemmottelemisiin!

Yhteistyössä Viking Line ja Messukeskus.

Luennoitsijana parisuhteen, perhe-elämän, lastenkasvatuksen, elämänhallinnan ja mielenterveyden ammattilainen, tv:stäkin tuttu Maaret Kallio. Artisteina Egotrippi ja Kim Herold.

Ohjelma (Suomen aikaa)

 • Egotrippi lähtöiltana
 • Kim Herold paluupäivänä klo 13.30–14.30
 • Maaret Kallion luento paluupäivänä klo 15.00
  Luennon aihe: Lujasti mutta lempeästi - itsensä kohtaamisen taidot
 • Diorin Color Stylist Jenni tekee meikkiesittelyitä tax-free-myymälässä koko matkan ajan – huuli-, silmä- ja pikameikkejä valinnan mukaan

Lisäohjelmaa pientä maksua vastaan:

 • Design Walk, jossa tutustutaan Viking Gracen ainutlaatuiseen sisustukseen opastetulla kierroksella ja nautitaan lopuksi lasillinen kuohuvaa. Tunnin mittaiset kierrokset järjestetään klo 12 ja 15, lähtöpaikkana kokousosasto. Ilmoittautuminen ja maksu laivan infossa on mahdollista heti laivaan saapuessa sekä aamulla klo 12 saakka. 
  Hinta 10,-/hlö.
 • Champagne Break eli puolen tunnin mittainen tutustuminen samppanjaan klo 12.30 ja 13.00 Seamore-samppanjabaarissa. Champagne Breakiin sisältyy lasillinen samppanjaa ja keittiömestarin amuse-bouche. Ilmoittautuminen ja maksu laivan infossa on mahdollista heti laivaan saapuessa sekä aamulla klo 12 saakka. 
  Hinta 15,-/hlö.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Äyriäisvati

Tilaa ennakkoon upea äyriäisvati, joka sisältää mm. 1/2 hummerin, erilaisia rapuja ja simpukoita lisukkeineen.

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot