Amorellan visailumaanantait

Haasta harmaat aivosolusi ja osallistu tietovisaan!  Amorellalla kisataan joka maanantai kahdessa erässä, päivällä ja illalla. Osallistu tietovisaan ja voita paikka finaaliristeilylle 29.5.2017. Pääpalkinto on luksusristeily kahdelle aterioin ja juomalipukkein.

 Quiz-tietovisamaanantai järjestetään Fun Clubissa (kansi 8). Kultakin maanantailähdöltä nimetään viikkofinaalin jälkeen yksi finalisti. Päivän aikana järjestetään kaksi lämmittelykierrosta erilaisin kysymyksin eri aihealueilta, aina sekä suomeksi että ruotsiksi. Kultakin lämmittelykierrokselta julistetaan voittaja, joka myös palkitaan pienehköllä voitolla. Kunkin lämmittelykierroksen voittaja saa yhden pisteen, jonka hän saa mukaansa illan pääkilpailuun – päivän aikanakin siis kannattaa osallistua!

Lämmittelykierrosten aikataulu: ensimmäinen ennen Maarianhaminaan saapumista ja toinen iltapäivällä Maarianhaminan ja Tukholman välillä. Illalla klo 22 Suomen aikaa käydään kunkin maanantairisteilyn semifinaali, johon kelpuutetaan 5–10 parasta. Kun 5–10 parasta on selvillä, käydään viikkofinaali. Viikkofinaalin voittaja palkitaan lahjakortilla Finaaliristeilylle. Finaali käydään 29.5. (lähtö Tukholmasta myös 29.5., sillä finaali käydään illalla klo 22 Suomen aikaa Fun Clubissa).

Viikkofinaalin voittaja saa lahjakortin, joka oikeuttaa Vuorokauden risteilyyn Amorellalla 29.5.2017 A- tai B-hytissä (1–4 henkilöä) ilman aterioita. Finalisti varaa itse matkansa Myyntipalvelusta ja saa matkalippunsa lahjakorttia vastaan lähtöselvityksessä.

Itse Finaali siis järjestetään Amorellalla 29.5.2017. Finaalin päävoitto on Luksusristeily kahdelle aterioin ja drinkkikuponkeja. Voittaja kukitetaan ja hän saa myös pokaalin. Finaalin raati julkistetaan myöhemmin.

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Aikataulu toistaiseksi

Turku   Maarianhamina/Långnäs
  Tukholma Laiva
08.45 > 14.10 > 14.25 > 18.55 Amorella
07.35 < 03.20 * < 03.15 * < 20.00 Amorella

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.