Kansallisooppera Estonia ja yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia Tallinnan kulttuuritarjonnasta, valittavanasi on niin balettia, operettia kuin oopperaakin. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä.

Hintaesimerkki/hlö

110,- 2 hengen standard-huoneessa
121,- 2 hengen superior-huoneessa

Hintaan sisältyy

  • henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • yöpyminen ja buffet-aamiainen Original Sokos Hotel Virussa
  • sisäänpääsy hotellin yökerho Café Amigoon
  • lippu valittuun näytökseen Kansallisooppera Estoniaan, Estonia pst. 4 (saa hotellin vastaanotosta)

Saapuminen hotellille samana päivänä kuin esitys. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00. Istumapaikat ovat permannolla, istumapaikan numeroon ei voi vaikuttaa etukäteen.

Paluu laivalla seuraavana päivänä.


Esitykset

Pe 17.3. Joutsenlampi, baletti
La 18.3. Carmen, ooppera
Pe 31.3. Joutsenlampi, baletti
La 1.4. Figaron häät, ooppera
Pe 21.4. Giselle, baletti
La 22.4. Tosca, ooppera
Pe 5.5. Onegin, baletti
La 6.5. Tosca, ooppera
Pe 19.5. Lentävä hollantilainen, ooppera
La 20.5. Joutsenlampi, baletti

Varaukset viimeistään 31 vuorokautta ennen matkaa.
Maksu 36 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin.
HUOM! Hotelli- ja oopperalippuosuuksista ei hyvitetä takaisinmaksuna eräpäivän jälkeen. Tarkista peruutusehdot.
Tähän matkaan ei mahdollista ostaa peruutusturvaa.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

S-Etukortti on esitettävä terminaalin lähtöselvityksessä.

Baletti Onegin, John Cranko
John Cranko teki koreografian samannimiseen Tšaikovskin oopperaan vuonna 1965. Onegin perustuu Puškinin runoromaaniin Jevgeni Onegin. Se kertoo ylimielisestä ja elämään kyllästyneestä aristokraatista, joka leikittelee ihmisten tunteilla ja hylkää nuoren Tatjanan pyyteettömän rakkauden. Myöhemmin Onegin katuu tätä katkerasti huomatessaan, että häntä kerran rakastanut nainen on nyt onnellisesti naimisissa toisen kanssa. Osat ovat vaihtuneet, ja Onegin kerjää Tatjanan rakkautta, mutta ei sitä enää saa.

Baletti Joutsenlampi, Pjotr Tšaikovski
Tšaikovskin Joutsenlampi on yksi näyttämöiden suosituimmista baleteista kaikkialla maailmassa säilyttäen asemansa ohjelmistoissa vuodesta toiseen. Baletissa yhdistyvät Tšaikovskin nerokas musiikki, runollinen tarina ja tanssirytmien ja hahmojen monipuolisuus. Koreografi ja tuottaja Tiit Härm on perustanut uuden version Joutsenlammesta Lev Ivanovin koreografialle, jossa joutsenlampi on prinssin mielikuvitusmaailmaa – sinne on helppo paeta todellisuutta ja mennä etsimään onnea ja rakkautta, mutta sieltä on vaikea löytää pois.

Oopera Lentävä hollantilainen, Richard Wagner
Tämä oopperaklassikko kertoo merikapteenista, joka on kirottu seilaamaan ikuisesti maailman meriä, ja jonka ainoa toivo vapautua tästä julmasta kirouksesta on löytää itselleen uskollinen, pyyteettömästi rakastava vaimo. Wagner on todennäköisesti samaistunut voimakkaasti tämän oopperan päähenkilöön. Myös hän koki itsensä kodittomaksi vaeltajaksi, joka etsii epätoivoisesti pelastusta rakkaudesta. Italialaisen Pamela Recinellan ohjaama esitys on visuaalisesti moderni.