Viking Club

Viking Clubin jäsenyys oikeuttaa alennuksiin risteily- ja reittimatkoista sekä valikoiduista palveluista ja tuotteista laivoillamme ja kohteissamme.

Rekisteröitymällä ilmaiseen Viking Clubiin saat sähköpostiisi tarjouksia, matkavinkkejä, tietoa uusista jäseneduista, ruokateemoista ja viihteestä laivoillamme sekä Viking Clubin järjestämistä kilpailuista.

Viking Club on kanta-asiakasohjelma yksityisille asiakkaille. Me emme käytä monimutkaista piste- tai bonusjärjestelmää, vaan edut ja alennukset saat käyttöösi välittömästi matkan hinnassa! Tutustu myös rahanarvoisiin etuihin laivoillamme ja maissa.

Palkitsemme jäseniämme lähettämällä heille aika ajoin henkilökohtaisia erikoistarjouksia, jotka ovat varattavissa vain sähköpostiviestimme kautta. Muistathan siis aina varata kaikki matkasi henkilökohtaista jäsennumeroasi käyttämällä.

Jos haluat päivittää yhteystietojasi tai katsoa matkavarauksiasi, se onnistuu kätevästi Omat sivut -osiossa, jonne voit kirjautua omalla jäsennumerollasi sekä salasanallasi. Kun pidät sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, saat kaikki parhaat tarjoukset ensimmäisenä! 

Viking Clubin sivuilta löydät aina ajankohtaiset jäsentarjoukset ja -edut. Valitse matkaa varatessasi aina oikea Viking Club -tuotetunnus tai Viking Club -tuote pudotusvalikosta.