Jäsentasot

Kaikki jäsenet saavat Veneitä ostoksistaan ja matkoja jäsenhintaan, tarjouksia merimyymälöissä, ravintoloissa ja baareissa sekä maissa vierailukohteissa.

Member-taso

Jäsenyydessä on kaksi tasoa. Member-tason punainen kortti korvaa vähitellen nykyisen Viking Club -kortin. Vanha korttisi toimii kuitenkin edelleen. Saat myös edelleen samat edut kuin aiemmin. Lisäksi ansaitset Veneitä ostoksistasi siten, että saat yhden Veneen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Yhden Veneen arvo on 0,015 €. Veneitä voi käyttää vuodesta 2018 alkaen. Näin ollen voit esimerkiksi maksaa 12 €:n päiväristeilyn myös käyttämällä 800 Venettä.

Plus-taso

Ahkerimmat Veneiden kerääjät palkitaan pääsyllä Plus-tasolle. Kun olet kerännyt 1 000 Venettä, pääset Plus-tasolle ja sinulle postitetaan hopeinen Viking Line Club -kortti. Member-korttisi toimii uuden kortin saapumiseen asti Plus-kortin tavoin. Plus-tasolla saat aina Veneet kaksinkertaisina. Jos saavutat Plus-tason jo vuoden 2017 aikana, tuplaantuvat myös tienaamasi ensimmäiset 1 000 Venettä. Lisäksi saat erityisiä Plus-tarjouksia laivan myymälöissä ja ravintoloissa.