Kokoustilat laivoilla

Kaikilla Viking Linen laivoilla on useita muunneltavia 8-300 hengen ryhmille soveltuvia kokoustiloja, tarkoituksenmukainen kokousvarustus sekä osaava kokoushenkilökunta.

Henkilökohtainen palvelu

Kokousosastomme henkilökunta on aina ryhmänne palveluksessa kokousosastolla. Palvelumme laatu, monipuolisuus ja hinta kestävät vertailun mihin tahansa kotimaiseen kokouskohteeseen. Kymmenien vuosien kokemus sekä vuosittain satojen tuhansien kokousvieraiden tuoma ammattitaito näkyvät kokouksen lopputuloksessa.

Pääkokouskansi

Monen laivamme kokousosasto sijaitsee laivan yläkansilla. Tunnelma on rauhallinen ja kun käytännön asiat sujuvat vaivatta, voitte huoletta keskittyä olennaiseen. Kokoustiloissamme on hyvä tekniikka ja valinnan varaa on pienistä ryhmätyöhuoneista suuriin saleihin ja auditorioihin.

Monet tiloista voi yhdistää, joten niitä voi käyttää joustavasti. Tarpeita on monia - meillä voit varata ryhmällesi vaikka kokonaisen kokouskannen.

Vapaamuotoisemmat kokoontumistilat

Punaisilla laivoilla voit järjestää syntymä- ja juhlapäiviä, messuja, näyttelyitä, tervetuliaisjuhlia, cocktail-, lanseeraus- tai palkintojenjakotilaisuuksia. Myös erilaiset harrastusryhmät ovat tervetulleita. 

Kokousvälineistö

Kaikkea ei tarvitse tuoda itse. Viking Linen kokousvarustukseen kuuluu kaikki perustarvikkeet, kysy lisää.

Kokoustilamaksu

Kokouspaketteihin sisältyvän kokousajan yli menevältä ajalta veloitus on 4 €/hlö/alkava tunti.

Minimiveloitus 40,-/alkava tunti.

Internetyhteys

Satelliittipohjaisen internetyhteyden saa kaikkiin kokoushuoneisiin. Tarkista yhteensopivuus kokousosastomme kanssa ennakkoon. Ota mukaan oma tietokone ja verkkokortti.


Kokoustilojen tekniset tiedot/pohjapiirustukset

Conference on board 2016 (englanniksi)

Viking Events

Järjestämme mielellämme ryhmällesi riemukasta lisä- tai tauko-ohjelmaa. Viking Events -valikoimassamme on mm. tanssinopetusta, privaattikaraokea, maistiaisia, erilaisia visailuja tai vaikkapa tuote-esittelyjä laivan myymälöissä. Mikäli kaikki ryhmässäsi eivät tunne toisiaan, erilaiset leikit ja lisäohjelmat auttavat vapauttamaan tunnelmaa.