Notes

Viking-luottokortti, drinkkisetelit ja arvokupongit

Ryhmänjohtajan tehtävää helpottavat ratkaisut

Viking Line risteilytili ja -luottokortti

Viking Linen risteilytilistä ja luottokortista tulee neuvotella ryhmämyyjän kanssa etukäteen. Samalla sovitaan käyttötarkoituksesta ja kuittausoikeudesta. Risteilytili ja luottokortti ovat voimassa tietyllä matkalla. Risteilytiliä varten tulee ilmoittaa yritys- ja yhteisötunnus (Y-tunnus).


Drinkki- ja arvosetelit

Ryhmille voi tilata etukäteen drinkki- ja arvoseteleitä. Setelit saa kunkin laivan kokousosastolta. (drinkkiseteleitä ei Viking FSTR:llä).

Arvoltaan avoimet drinkkisetelit ovat voimassa vain kyseisellä risteilyllä ja yhdellä setelillä saa yhden drinkin. Setelimäärä tilataan ennakkoon, veloitus vain käytön mukaan. Ryhmänjohtajalle avataan risteilytili, drinkkilaskun maksusta tai laskutuksesta tulee sopia etukäteen.

Kiinteähintaisten arvosetelien arvon saa määrittää itse (esim. 6 €). Arvosetelit käyvät laivojen ravintoloissa ja tax-freessä. Ostettaessa setelin arvoa korkeampihintainen tuote tulee erotus maksaa käteisenä ja ostettaessa arvoa edullisempi tuote palautetaan erotus käteisenä. Arvosetelit veloitetaan ennakkoon. Ne ovat voimassa kaikilla laivoilla 6 kk päiväyksestä, joten käyttämättömiä ei lunasteta takaisin.


Viking XPRS:n Deli-ateriakuponki

Viking XPRS:lle voi ostaa ateriakupongin, joka käy maksuvälineenä M/S Viking XPRS:n Blue Deli, Xpresso Café ja Viking's Inn -ravintoloissa (ilman kattausaikaa).

Deli-ateriakupongin hinta on 12 €/kuponki ja arvo laivalla 14 €/kuponki. Ostettaessa kupongin arvoa korkeampihintainen tuote tulee erotus maksaa käteisenä. Kuponki varataan ennakkoon ja se on voimassa tietyllä matkalla. Kupongin saa ne terminaalin lähtöselvityksestä lähtöpäivänä. Ne käyvät sekä yksittäismatkaajille että ryhmille.


Arvokuponkivihkot

Arvokuponkeja myydään vihkottain:

  • EUR 25 = 10 x 2,50 kuponkia
  • EUR 50 = 10 x 5 kuponkia
  • EUR 200 = 10 x 20 kuponkia

Arvokuponkeja voi käyttää matkan maksuun tai maksuvälineenä kaikilla Viking Linen laivoilla. Kupongin arvon käyttämätön osa palautetaan käteisenä. Kupongit ovat voimassa 12 kk. leiman päivämäärästä laskien. Arvosetelivihkot tilataan ja veloitetaan ennakkoon.