Spa woman

Kylpyläpaketti Mariebad

Tässä on paketti sinulle, joka kaipaat irtiottoa arjesta, mahdollisuutta rauhoittua ja saada uutta energiaa. Valitse suosikkisi Mariebadin ylellisten, hyvää tekevien ja rentouttavien hoitojen joukosta.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Hinta kahdelta aikuiselta

294,-   1.9.-30.9.2014

279,-   1.10.-21.12.2014

Lisämaksusta: muut palvelut laivalla ja/tai laivamatka Helsingistä. Hieronnan/kasvohoidon Mjuk & lenissä voi myös vaihtaa 110 minuutin käsittelyyn Spa-paket Harmoni (lisämaksu 116,-/2 hlö).

Hintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku-Ahvenanmaa meno-paluu
  • Majoitus ja aamiainen Park Alandia -hotellin kahden hengen huoneessa ma-la
  • 50 minuutin hieronta/kasvohoito Mjuk & len -kauneushoitolassa (valitaan paikan päällä)
  • pääsy Mariebadin kylpylään (3 tuntia, sis. pyyhkeen, kylpytakin, tohvelit, pukukaapin)

Yksi yö, voimassa maanantai-lauantai 21.12.2014 saakka.


Mariebad

Kylpylässä on myös uima-allas kuntouintia varten sekä opetusallas. Talviuimareille on talvisin avanto. Rauhaa ja hiljaisuutta kaipaavat voivat nauttia ihanista, rentouttavista hoidoista hoitola- ja kylpyläosastolla.

Ainutlaatuinen sijainti merenrannalla
Mariebadin kylpylärakennus ulottuu veden päälle ja tarjoaa kauniin merinäköalan. Ainutlaatuisen sijainnin ansiosta kylpylällä on myös oma hiekkaranta, jossa voi virkistäytyä suolaisessa merivedessä.


Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.