Ryhmämatkat

Ahvenanmaa on vieraanvarainen saarivaltakunta ja ihanteellinen matkakohde sekä aikuis- että lapsiryhmille.

Ahvenanmaalla on paljon tekemistä

Viking Linen punaisilla laivoilla on Ahvenanmaalle useita päivittäisiä vuoroja manner-Suomesta. Suosittelemme opastettuja kiertoajeluja, joilla taitavat paikallisoppaat kertovat Ahvenanmaan historiasta ja mielenkiintoisista paikoista matkanne varrella.

Ahvenanmaan nähtävyyksiä

Nelimastoparkki Pommern, Ahvenanmaan merenkulkumuseo, Ahvenanmaan museo ja taidemuseo, Merikortteli, Bomarsundin linnoitus, Kastelholman linna, Ahvenanmaan metsästys- ja kalastusmuseo, Eckerön posti- ja tullitalo, palokuntamuseo, Ahvenanmaan kirkot.

Aktiviteetteja

Kiinnostavia vierailukohteita ovat mm. olutpanimo Stallhagen, "makukeskus" Smakbyn, Viikinkikylän pidot, Mariebadin kylpylä ja Godbyn talonpoikaispidot. Suosittuja ovat myös harrastuksiintoimintaan liittyvät kiertoajelut, taidematkat ja käsityökierrokset sekä monet urheilu- ja liikuntamahdollisuudet kuten golf, vaellusta, maastokartingia, paintball/värikuulapeliä ja paljon muuta.

Koulumatka Ahvenanmaalle

Ahvenanmaa on aina suosittu koulumatkakohde. Vähän rauhallisempi, vähän erilainen ja kaikki on lähellä. Yhdistele eri aktiviteettejä ja retkiä. Edellytykset ovat loistavat, oppilaat ja opettajat saavat viettää mukavia hetkiä yhdessä. Me paketoimme juuri toivomustenne mukaisen koulumatkan!

Lue lisää Ahvenanmaan nähtävyyksistä, aktiviteeteista, kahviloista ja ravintoloista sekä Ahvenanmaan "helmistä" oheisista esitteestä.