Clarion Amaranten

Clarion Hotel Amaranten

Clarion Hotel Amaranten sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa, suositussa Kungsholmenin kaupunginosassa. Hotellilta on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka nähtävyyksiin.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: 700 metriä keskustaan ja 10 minuutin kävelymatka keskusrautatieasemalle.

Ravintolapalvelut: Amaranten Bar & Lounge -ravintolan kansainvälinen keittiö ja runsas viinivalikoima ovat suosittuja niin hotellivieraiden kuin tukholmalaisten keskuudessa.

Muuta: Hotellivieraiden käytössä kuntosali, uima-allas ja sauna. Mahdollisuus kylpylähoitoihin. Maksuton WiFi. Huonepalvelu vuorokauden ympäri.

Osoite: Kungsholmsgatan 31

Puhelin: +46 8 692 52 67

Faksi: +46 8 652 62 48

Sähköposti: cl.amaranten@choice.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.