Freys Hotel

Hotel Lilla Rådmannen

Hotelli Lilla Rådmannen on trendikkään Vasastanin helmi ja sijaitsee aivan kulman takana tasokkaista ravintoloista ja pääostoskatu Drottninggatanista.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Keskusrautatieasema (bussit Arlandaan ja Kapellskäriin) ja Viking Linen matkamyymälä ovat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Ravintolapalvelut: Moules & Beer, jossa pieni à la carte -ruokalista.

Pysäköinti: Maksullinen parkkihalli, josta paikka on varattava etukäteen.

Muuta: Hotellin vastaanotto on suljettu öisin, ma-la klo 23.00–7.00 ja su ja klo 22.00–7.00. Kodikkaan hotellin huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja. Kokoustilat 40 hengelle. Kattoterassi.

Osoite: Rådmansgatan 67, Vasastan

Puh: +46 8 5062 1500

Sähköposti: radmannen@freyshotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.