Scandic Anglais

Scandic Anglais

Hotelli sijaitsee Östermalmilla, viehättävän Humlegård-puiston ja Tukholman hienoimpien ostoskatujen vieressä. Jamie Oliverin ravintola Jamie’s Italian palvelee hotellin katutasossa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Östermalmin ostos- ja viihdealueen sydämessä. Suositut ravintolat, baarit ja yökerhot sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista. Vieressä vehreä Humlegårdin puistoalue. 

Ravintolatarjonta: Ravintola, kaksi baaria ja terassibaari.

Jamie’s Italian palvelee hotellin katutasossa. Ravintolassa tarjoillaan sekä lounas että illallinen joka päivä, ja heillä on myös erillinen lasten menu.

Muuta: Hotellin trendikkäät baarit ovat myös paikallisten suosiossa. Hotellista voi lainata polkupyöriä.

Osoite: Humlegårdsgatan 23, 102 44 Stockholm

Puh: +46 8 517 340 00

Faksi: +46 8 517 340 11

Sähköposti: anglais@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.